Uitnodiging Rouw en verlies

door | nov 18, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Thema: Donker en licht Als je een dierbare verloren hebt die heel dichtbij je staat dan is het donker, dan kan het grauw en somber voelen in en rondom je heen. Gelukkig blijft dit meestal niet, al kan het lang duren voordat het weer een beetje licht wordt, voordat je weer lichtpuntjes kunt gaan ervaren. Bij ons allen leeft ten diepste het verlangen naar het licht. Dit doet ons gaan, dit helpt ons om uit ons dal te kruipen en weer toekomst te zien al lijkt die soms onzeker.
Viering van Rouw en Verlies

We nodigen u dan ook van harte uit om samen met ons bij dit thema stil te staan in de viering van Rouw en Verlies op zondagmiddag 13 december om 14.30 uur in de Sint-Catharinakapel, Sint-Catharinaplein 21 te Bergen op Zoom (ingang poort Klaverstraat).

Vanwege de 1,5 meter afstand komen we dus niet zoals gewoonlijk samen in het parochiecentrum, maar in de Sint Catharinakapel! Na de viering is er gelegenheid om na te praten, maar helaas zal dit nog niet kunnen bij een kopje koffie of thee.

Aanmelden

Vanwege de corona maatregelen dient u zich voor vrijdag 11 december aan te melden bij het secretariaat (0164-233574 of info@lievevrouweparochie.nl ). Voor vragen of onduidelijkheden kunt u ook contact opnemen met Jolanda Tholenaar (tel: 0164-258260).

Als je andere mensen kent die belangstelling zouden hebben voor deze viering, nodig hen dan gerust uit.

Namens de werkgroep “Rouw en Verlies”, Jolanda Tholenaar en diaken Jan Foesenek

Meer interessante berichten:

Noveen tot de Maagd met het gouden hart Beauraing

Met ingang van maandag 23 november bidden we als parochie in deze Coronapandemie tot de Maagd met het gouden hart. Het bidden van deze Noveen heeft een speciale betekenis, omdat het op 29 november 2020 de 88ste verjaardag is van de verschijningen in Beauraing.

Uitzending gemist

Vorige week was de Lievevrouweparochie volop in beeld op televisie. Kijk de uitzendingen die je gemist hebt, terug via internet.