Noveenkaarsen St.-Gertrudis te koop

by | Mar 4, 2021 | Nieuws | 0 comments

In beide kerken zijn grote en kleine noveenkaarsen van St.-Gertrudis te koop. De kaarsen passen bij de noveen tot St.-Gertrudis.
Noveenkaarsen

Er zijn grote en kleine noveenkaarsen. De grote kaars kost € 5,-. Deze kaars brandt negen dagen. De kleine kaars kost € 2,50 en brandt in 3 dagen op.

Het branden van de noveenkaars ondersteunt je noveengebed.

De kaarsen zijn tijdens de openingstijden van de OLV van Lourdeskerk(werkdagen van 9.30-11.30 uur) en na de vieringen te koop. In de St.-Gertrudiskerk kun je de kaarsen na de zondagsviering aanschaffen.

Meer interessante berichten:

Handen schudden

Handen schudden

Gezond eten, op tijd uitrusten. En, je handen ontsmetten en maskers dragen. Op weg naar de dag dat ik Renske kan leren hoe ze handen moet schudden om zich voor te stellen!

read more
Ook vieringen St.-Gertrudiskerk live te volgen

Ook vieringen St.-Gertrudiskerk live te volgen

De vieringen in de OLV van Lourdeskerk zijn al vanaf december j.l. te volgen. Na een periode van testen is nu ook de installatie in de St.-Gertrudiskerk ingeregeld. Vanaf zondag 18 april kun je de vieringen live volgen.

read more
Kort parochienieuws week 15

Kort parochienieuws week 15

In dit bericht lees je de voorlopige opbrengst van de Paascollecte, de naam van de overledene en enkele activiteiten voor komende week.

read more