Paascollecte

by | Apr 2, 2021 | Nieuws | 0 comments

Normaal zijn vele parochianen ieder jaar gul tijdens de Paascollecte tijdens het bijwonen van de vieringen. Graag blijven we ook nu toch een zichtbaar teken in onze Bergse samenleving. Als je deze mening met ons deelt, kun je dat laten zien door uw gift in de Paascollecte.
Paascollecte

Graag vragen wij je aandacht voor de Paascollecte. Normaal zijn vele parochianen ieder jaar gul tijdens de Paascollecte tijdens het bijwonen van de vieringen. Dit jaar is dat anders nu maar 30 kerkgangers per viering zijn toegestaan. Maar … je kunt ons met vieringen volgen via Zuidwest TV en livestream. Ook dit jaar doen we een beroep op alle parochianen. Als parochie maken we veel extra kosten om al de (extra) activiteiten te betalen, die we doen in deze coronapandemie. Graag blijven we ook nu toch een zichtbaar teken in onze Bergse samenleving. Als je deze mening met ons deelt, kun je dat laten zien door uw gift in de Paascollecte.

Dit kan op verschillende manieren:
via GIVT; scan de QR code;
door overschrijving via de bank: NL35 RABO 0106 1043 30;
of door een gesloten envelop in de brievenbus te doen van de pastorie, Burg. Stulemeijerlaan 8.
Graag steeds bij je gift vermelden Paascollecte.

Met heel veel dank voor uw gift.

Van harte een Zalig Paasfeest!

Namens het pastoraal team
en het parochiebestuur,

pastoor Paul Verbeek.

Meer interessante berichten:

Ook vieringen St.-Gertrudiskerk live te volgen

Ook vieringen St.-Gertrudiskerk live te volgen

De vieringen in de OLV van Lourdeskerk zijn al vanaf december j.l. te volgen. Na een periode van testen is nu ook de installatie in de St.-Gertrudiskerk ingeregeld. Vanaf zondag 18 april kun je de vieringen live volgen.

read more
Kort parochienieuws week 15

Kort parochienieuws week 15

In dit bericht lees je de voorlopige opbrengst van de Paascollecte, de naam van de overledene en enkele activiteiten voor komende week.

read more
Bloemenactie voor medewerkers Saver

Bloemenactie voor medewerkers Saver

Op woensdagmorgen 21 april hopen we een kleine 40 medewerkers van Saver met een boeket tulpen te verblijden als dank voor hun trouwe inzet in deze moeilijke tijden.

read more