Paascollecte

door | apr 2, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Normaal zijn vele parochianen ieder jaar gul tijdens de Paascollecte tijdens het bijwonen van de vieringen. Graag blijven we ook nu toch een zichtbaar teken in onze Bergse samenleving. Als je deze mening met ons deelt, kun je dat laten zien door uw gift in de Paascollecte.
Paascollecte

Graag vragen wij je aandacht voor de Paascollecte. Normaal zijn vele parochianen ieder jaar gul tijdens de Paascollecte tijdens het bijwonen van de vieringen. Dit jaar is dat anders nu maar 30 kerkgangers per viering zijn toegestaan. Maar … je kunt ons met vieringen volgen via Zuidwest TV en livestream. Ook dit jaar doen we een beroep op alle parochianen. Als parochie maken we veel extra kosten om al de (extra) activiteiten te betalen, die we doen in deze coronapandemie. Graag blijven we ook nu toch een zichtbaar teken in onze Bergse samenleving. Als je deze mening met ons deelt, kun je dat laten zien door uw gift in de Paascollecte.

Dit kan op verschillende manieren:
via GIVT; scan de QR code;
door overschrijving via de bank: NL35 RABO 0106 1043 30;
of door een gesloten envelop in de brievenbus te doen van de pastorie, Burg. Stulemeijerlaan 8.
Graag steeds bij je gift vermelden Paascollecte.

Met heel veel dank voor uw gift.

Van harte een Zalig Paasfeest!

Namens het pastoraal team
en het parochiebestuur,

pastoor Paul Verbeek.

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer