Paasspel voor kinderen

door | mrt 29, 2023 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Paaszaterdag 8 april is er een Paasspel voor kinderen vanaf groep 3. We stappen samen in het Paasverhaal. Ontdek hoe de leerlingen van donker naar licht gaan.

De leerlingen van Jezus hebben hem net begraven. Ze zijn verdrietig, want Jezus was hun vriend. Hoe moet het nu verder? Hij is toch dood, of leeft hij? Dan ontmoeten ze een vreemdeling die vraagt wat ze hebben meegemaakt.

Loop met je familie mee door de St.-Gertrudiskerk, met toneelspel, opdrachten en liedjes. Samen geven we het licht van Pasen door.

Paaszaterdag 8 april, van 15.00 uur tot 16.00 uur in de St.-Gertrudiskerk, ingang Kerkstraat. Voor kinderen vanaf groep drie en hun ouders en grootouders.

Meer interessante berichten:

Luisteren en genieten

Naar welke muziek luister jij graag? Mijn favoriete popgroep is Queen, en daarnaast is er veel muziek waar ik graag naar luister en van kan genieten. Maar als God vraagt om naar zijn Zoon te luisteren, geloof ik dat Hij daar net iets anders mee bedoeld.