Paasspel voor kinderen

door | mrt 29, 2023 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Paaszaterdag 8 april is er een Paasspel voor kinderen vanaf groep 3. We stappen samen in het Paasverhaal. Ontdek hoe de leerlingen van donker naar licht gaan.

De leerlingen van Jezus hebben hem net begraven. Ze zijn verdrietig, want Jezus was hun vriend. Hoe moet het nu verder? Hij is toch dood, of leeft hij? Dan ontmoeten ze een vreemdeling die vraagt wat ze hebben meegemaakt.

Loop met je familie mee door de St.-Gertrudiskerk, met toneelspel, opdrachten en liedjes. Samen geven we het licht van Pasen door.

Paaszaterdag 8 april, van 15.00 uur tot 16.00 uur in de St.-Gertrudiskerk, ingang Kerkstraat. Voor kinderen vanaf groep drie en hun ouders en grootouders.

Meer interessante berichten:

Levend brood

Levend brood

‘Geef ons heden ons dagelijks brood’ bidden we in het Onze Vader, en daarmee vragen we dat ons leven goed zou zijn, dat we niets tekort zouden komen, gezond zouden zijn, in een gezond huis zouden wonen en van ons dagelijks leven zouden kunnen genieten.

Lees meer
KRO NCRV TV mis op 4 juni

KRO NCRV TV mis op 4 juni

Op het feest van H. Drie-eenheid wordt de Eucharistieviering vanuit de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes live uitgezonden. De uitzending is te zien op de zender NPO2 om 10.00 uur. Ieder is van harte welkom om de viering in de kerk mee te vieren.

Lees meer