Parochieblad inZOOMen uitgekomen

door | jun 6, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

In het parochieblad inZOOMen Zomer 2021 lees je volop over onze geloofsgemeenschap in deze Coronatijd. Redacteur Ton Segers schrijft in het voorwoord: “Nummer 3 van vorige jaargang moesten we schrappen vanwege de heersende onzekerheid over wat wel en niet mocht. Kennelijk went alles, want we zijn nu aan nummer 3 van de 13de jaargang, maar "gewoon"? Somberen dan maar?

Segers vervolgt: “Gelukkig zijn heel wat activiteiten, zij het in aangepaste vorm, toch nog doorgegaan. Uiteraard vindt u daarvan de verslagen in dit nummer. Verder zijn er de bekende rubrieken die u van ons gewend bent.

Kijk op de website

Alles bij elkaar is het weer een lezenswaardig nummer geworden, een nummer dat mogelijk onze band als geloofsgemeenschap nog wat versterkt, vooral nu fysiek contact zo beperkt is. Aangezien we in deze tijd overspoeld worden met informatie, die vaak maar een korte geldigheidsduur heeft en die ook nog eens vaak wisselt, is het dringend aanbevolen alles regelmatig te checken op onze website. Die geeft ècht het laatste nieuws!”

inZOOMen digitaal lezen

InZOOMen Zomer 2021 nr 3 kun je hier teruglezen

Kopij voor inZOOMen 4 kun je uiterlijk vrijdag 10 september 2021 insturen naar inzoomen@lievevrouweparochie.nl Het nummer verschijnt in de week van 27 september 2021.

Meer interessante berichten:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer