Parochieblad inZOOMen uitgekomen

door | nov 30, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

In het parochieblad inZOOMen Winter 2020 lees je volop over onze geloofsgemeenschap in deze Coronatijd. Redacteur Ton Segers schrijft in het voorwoord: “Weliswaar wordt er al op zo veel mogelijk manieren over gecommuniceerd, toch is het goed dat u de gevolgen voor onze parochie nog eens rustig kunt lezen.”

Segers vervolgt: “Gelukkig zijn heel wat activiteiten, zij het in aangepaste vorm, toch nog doorgegaan. Uiteraard vindt u daarvan de verslagen in dit nummer. Natuurlijk is een flink deel van deze inZOOMen gereserveerd voor de komende Kerstperiode en de voorbereiding daarop in de Advent. Verder zijn er de bekende rubrieken die u van ons gewend bent.

Kijk op de website

Alles bij elkaar is het weer een lezenswaardig nummer geworden, een nummer dat mogelijk onze band als geloofsgemeenschap nog wat versterkt, vooral nu fysiek contact zo beperkt is. Aangezien we in deze tijd overspoeld worden met informatie, die vaak maar een korte geldigheidsduur heeft en die ook nog eens vaak wisselt, is het dringend aanbevolen alles regelmatig te checken op onze website. Die geeft ècht het laatste nieuws!”

inZOOMen digitaal lezen

InZOOMen Winter 2020 kun je hier digitaal nalezen.

Kopij voor inZOOMen 2 kun je uiterlijk 22 januari 2021 insturen naar inzoomen@lievevrouweparochie.nl Het nummer verschijnt in de week van 15 februari 2021.

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’