Parochieblad inZOOMen uitgekomen

door | jun 6, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

In het parochieblad inZOOMen Zomer 2021 lees je volop over onze geloofsgemeenschap in deze Coronatijd. Redacteur Ton Segers schrijft in het voorwoord: “Nummer 3 van vorige jaargang moesten we schrappen vanwege de heersende onzekerheid over wat wel en niet mocht. Kennelijk went alles, want we zijn nu aan nummer 3 van de 13de jaargang, maar "gewoon"? Somberen dan maar?

Segers vervolgt: “Gelukkig zijn heel wat activiteiten, zij het in aangepaste vorm, toch nog doorgegaan. Uiteraard vindt u daarvan de verslagen in dit nummer. Verder zijn er de bekende rubrieken die u van ons gewend bent.

Kijk op de website

Alles bij elkaar is het weer een lezenswaardig nummer geworden, een nummer dat mogelijk onze band als geloofsgemeenschap nog wat versterkt, vooral nu fysiek contact zo beperkt is. Aangezien we in deze tijd overspoeld worden met informatie, die vaak maar een korte geldigheidsduur heeft en die ook nog eens vaak wisselt, is het dringend aanbevolen alles regelmatig te checken op onze website. Die geeft ècht het laatste nieuws!”

inZOOMen digitaal lezen

InZOOMen Zomer 2021 nr 3 kun je hier teruglezen

Kopij voor inZOOMen 4 kun je uiterlijk vrijdag 10 september 2021 insturen naar inzoomen@lievevrouweparochie.nl Het nummer verschijnt in de week van 27 september 2021.

Meer interessante berichten:

Maria Ommegang film

Maria Ommegang film

Komend weekend zijn de opnames voor de film van de Maria Ommegang. In de film zijn twaalf verschillende scènes uit de Ommegang te zien, waaronder de zeven vreugdes van Maria. Ik ben vereerd dat ik gevraagd ben om ook een rol te spelen.

Lees meer
Noveen tot de heilige Antonius van Padua

Noveen tot de heilige Antonius van Padua

Met ingang van zaterdag 12 juni bidden we in onze parochie de Noveen tot de heilige Antonius van Padua. We bidden deze serie van novenen om zo snel mogelijk verlost te worden van de corona pandemie.

Lees meer