Peuter/Kleuter viering

door | jan 18, 2023 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 22 januari is er weer een peuter-/kleuterviering (Geef mij je Hand) voor onze allerjongste parochianen en hun gezinnen. Het thema is ‘Winter’. Kom je ook?

Het gaat deze viering om ‘winter’. Bij winter denk je aan ijs en sneeuw, aan kou. Misschien denk je ook wel aan Olaf, of aan pinguïns. Of aan sleetje-rijden, of aan warme chocolademelk. Dan kan allemaal. Wil je weten wat hiervan te zien is bij de viering, kom dan samen met je ouders naar de OLV van Lourdeskerk.

Vieren in de grot

De Peuter-/kleuterviering begint om 9.30 uur in de OLV van Lourdeskerk. We zingen, bidden en praten samen. Je mag je naam opplakken op een groot bord en een kaarsje aansteken. Diaken Anton Janssen vertelt een mooi verhaal. En we vieren in de grot bij Maria, dat is wel zo lekker warm!

Meer interessante berichten:

Actie Kerkbalans in volle gang

Actie Kerkbalans in volle gang

Actie Kerkbalans is in volle gang. De brief met de oproep om een financiële bijdrage te doen aan de Lievevrouweparochie heb je als het goed is al binnen. Met jouw steun maak je de kerk van morgen mogelijk. Doe je ook mee?

Lees meer
Herdenking Watersnoodramp

Herdenking Watersnoodramp

Op 1 februari wordt in de kerken van Lepelstraat en Halsteren de Watersnoodramp herdacht. In de nacht van 31 januari op 1 februari 1953 verdronken in Halsteren 63 mensen en in Lepelstraat 15 mensen.

Lees meer