Peuter/Kleuter viering

door | jan 18, 2023 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 22 januari is er weer een peuter-/kleuterviering (Geef mij je Hand) voor onze allerjongste parochianen en hun gezinnen. Het thema is ‘Winter’. Kom je ook?

Het gaat deze viering om ‘winter’. Bij winter denk je aan ijs en sneeuw, aan kou. Misschien denk je ook wel aan Olaf, of aan pinguïns. Of aan sleetje-rijden, of aan warme chocolademelk. Dan kan allemaal. Wil je weten wat hiervan te zien is bij de viering, kom dan samen met je ouders naar de OLV van Lourdeskerk.

Vieren in de grot

De Peuter-/kleuterviering begint om 9.30 uur in de OLV van Lourdeskerk. We zingen, bidden en praten samen. Je mag je naam opplakken op een groot bord en een kaarsje aansteken. Diaken Anton Janssen vertelt een mooi verhaal. En we vieren in de grot bij Maria, dat is wel zo lekker warm!

Meer interessante berichten:

Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer
Serie Geloofsbelijdenis gestart in ReliVisie

Serie Geloofsbelijdenis gestart in ReliVisie

In ReliVisie is afgelopen vrijdag een nieuwe rubriek gestart, over de Geloofsbelijdenis. Telkens bespreken we één van de twaalf artikelen van het geloof. Zo komen we meer te weten over de kern van ons geloof en wat dat vandaag voor ons betekent.

Lees meer