Pinautomaat

door | sep 26, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Nu ook mogelijkheid om te pinnen op parochiecentrum
Vanaf deze week

Regelmatig werd de afgelopen periode op het parochiecentrum de vraag gesteld of er ook gepind kon worden, omdat het steeds minder voorkomt dat mensen contact geld op zak hebben. Lange tijd vereiste deze mogelijkheid van betalen echter een forse investering, maar met de moderne technologie werd deze mogelijkheid steeds toegankelijker. Het bestuur van de Lievevrouweparochie heeft daarom ook besloten om een pinautomaat aan te schaffen. Vanaf deze week is het daarom mogelijk om parochiebijdragen, misintenties en devotionalia aan te schaffen met alleen een bankpas in de portemonnee. Wij hopen dat deze extra service mensen zal stimuleren om de Lievevrouweparochie financieel te ondersteunen.

Koert Bastianen
penningmeester parochiebestuur

Meer interessante berichten:

Kerstkribjes zegenen in KRO mis

Kerstkribjes zegenen in KRO mis

Zondag 11 december wordt de eucharistieviering vanuit de OLV van Lourdeskerk rechtstreeks uitgezonden op NPO 2 om tien uur. Iedereen is van harte welkom om naar de kerk te komen, om in de viering je kerstkribje te laten zegenen.

Lees meer
Opening kerststallententoonstelling

Opening kerststallententoonstelling

Zondagmiddag 11 december opent pastoor Paul Verbeek in de St.-Gertrudiskerk de Kerststallententoonstelling. De opening vindt plaats om 14.00 uur. De tentoonstelling blijft staan t/m 8 januari 2023.

Lees meer