Prijsvraag naam nieuw digitaal parochieblad

door | sep 27, 2023 | Nieuws

Er komt een nieuw digitaal parochieblad. Als opvolger van de papieren inZOOMen, waarmee we om financiële redenen moesten stoppen. Doe nu mee met de prijsvraag voor een naam voor het nieuwe blad.
Prijsvraag

Een nieuw parochieblad is natuurlijk fijn maar leuker zou zijn als we daar een mooie, nieuwe naam voor hebben. Wie de meest treffende naam inlevert bij parochieblad@lievevrouweparochie.nl kan van ons een leuke prijs ontvangen. We zoeken echt naar een nieuwe naam, we willen de nieuwe start markeren met een andere naam dan “inZOOMen”. De uiterste inleverdatum van jouw suggestie is 1 oktober 2023. Wij zijn benieuwd uit hoeveel namen we mogen kiezen en wie de prijswinnaar zal worden. Het eerste nummer zal in het teken van Kerstmis staan en naar verwachting begin december uitkomen.

Nieuwe redactieleden gezocht

Een nieuw parochieblad vraagt om nieuwe ideeën. Daarom is de redactie op zoek naar nieuwe leden. Beheers je de Nederlandse taal goed? Ben je op de hoogte van het reilen en zeilen van de parochie? Voel je je betrokken met de parochie? Schrijf je graag over je eigen geloof of ben je nieuwsgierig naar dat van anderen? Vind je het leuk om met ons te bepalen wat er geplaatst moet worden? Dan is er voor jou misschien een taak weggelegd om ons redactieteam te komen versterken. Je kunt je aanmelden bij lucievenmans@hotmail.com. De eerste redactievergadering is gepland op 26 oktober.

Meer interessante berichten:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer