Recordopbrengst LievevrouweFair 2021

door | okt 13, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

In het weekend van 11 en 12 september was de meer dan geslaagde Lievevrouwefair in de tuin van het parochiecentrum. De opbrengst is inmiddels bekend!
Winnaars van de loterij

Een aantal weken geleden heb je kunnen lezen over de zeer geslaagde LievevrouweFair, die in het weekend van 11 en 12 september jl. is georganiseerd in de pastorietuin.

De loten gingen ook dit jaar weer grif van de hand, want velen wilden een kans maken om bij en met pastoor Paul Verbeek aan tafel te mogen gaan voor een lunch of diner welke ook nog door hem zelf bereid zal worden. Bij de trekking van de loterij werd mevrouw Verbeek-van Wezel uit Halsteren de gelukkige winnares van het Diner voor Twee. Dhr. en mevr. Renner mogen gaan genieten van een heerlijke lunch op de pastorie. Zij waren allen natuurlijk héél blij met hun prijs en kijken uit naar ‘een gezellig tafelen met de pastoor’!

Opbrengst

De totale opbrengst van de LievevrouweFair konden we toen nog niet laten weten omdat de na-verkoop van een aantal artikelen nog steeds doorliep. We kunnen nu melden dat we naast een nieuw record van het aantal bezoekers gedurende het weekend, ook een nieuw record hebben bereikt qua opbrengst en wel het geweldige bedrag van: € 3275,65.

Hartelijk dank

Wij willen iedereen nogmaals heel hartelijk bedanken voor alle bijdragen hieraan en het bezoek aan de Fair! We kunnen samen terugzien op een zeer geslaagd weekend!

Meer interessante berichten:

Lintjesregen 2024

Lintjesregen 2024

Vandaag was het dan zover. De jaarlijkse traditie om aan vrijwillige medewerkers dankbaarheid te tonen voor hun inzet op allerlei gebieden en hen te belonen met een koninklijke onderscheiding.

Lees meer