Regisseur/cameraman gezocht voor livestream

door | dec 16, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Regisseur/cameraman gezocht voor livestream

Kom jij ons streamteam versterken? We zoeken enthousiaste mensen die helpen onze vieringen te livestreamen. Daarvoor hebben we nog een regisseur/cameraman nodig. Met behulp van de speciale app stuur je dan de camera aan. Ben je handig met een tablet, en ben je op zaterdagavond of zondagochtend beschikbaar? Neem dan contact op met diaken Anton Janssen via antonjanssen@lievevrouweparochie.nl

Streamcamera geïnstalleerd

Onlangs installeerde de firma Schaapsound een complete streamset in de OLV van Lourdeskerk. Hiermee kunnen we de vieringen uitzenden op internet. We zijn nog in een testfase, binnenkort laten we weten hoe je de vieringen vanuit de kerk kunt bekijken via een app of op internet. Je kunt ons al vinden via kerkdienstgemist.nl (zoek dan op Lourdeskerk Bergen op Zoom).

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.