ReliVisie uit Steenbergen

door | nov 30, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Op vrijdag 27 november kwam de uitzending van ReliVIsie uit Steenbergen. Kijk de uitzending terug via de link naar de website van ZuidWestTV.
In de uitzending

Fredi Hagedoorn sprak met dominee Corrie Biemond over het evangelie van de eerste adventszondag. Willem Vermeulen interviewde classispredikant Marco Luijk, over wat protestantse kerken merken van de coronatijd. Pastoor Paul Verbeek vertelt over de heilige Damiaan.

Kijk de uitzending terug op de website van ZuidWestTV.

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.