ReliVisie vanuit de OLV van Lourdeskerk

door | sep 18, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Kijk de uitzending van 11 september 2020 uit de OLV van Lourdeskerk terug op de website van ZuidWestTV .
Met in de uitzending

Diaken Anton Janssen komt aan het woord over het evangelie van 13 september, over vergeving. Hans Dogge en Marion van Zunderd verzorgen samen de muziek. Pastoor Paul Verbeek gaat in op de heilige Gertrudis.

Kijk hier

De uitzending is terug te kijken op www.zuidwesttv.nl

Meer interessante berichten:

ReliVisie uit Steenbergen

Op vrijdag 27 november kwam de uitzending van ReliVIsie uit Steenbergen. Kijk de uitzending terug via de link naar de website van ZuidWestTV.

Parochieblad inZOOMen uitgekomen

In het parochieblad inZOOMen Winter 2020 lees je volop over onze geloofsgemeenschap in deze Coronatijd. Redacteur Ton Segers schrijft in het voorwoord: “Weliswaar wordt er al op zo veel mogelijk manieren over gecommuniceerd, toch is het goed dat u de gevolgen voor onze parochie nog eens rustig kunt lezen.”

Zeven jaar pastor

Op 1 december is pastor Fredi Hagedoorn zeven jaar werkzaam als pastor in de Lievevrouweparochie. Afgelopen weekend heeft ze daar in de drie vieringen in beide kerken bij stil gestaan.