Reserveren voor Kerstvieringen mogelijk vanaf 25 november

door | nov 19, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Op woensdag 25 november opent de reservering voor de Kerstvieringen. Het gaat om de vieringen van Kerstavond en Eerste, Tweede en Derde Kerstdag.
Kerstavond 24 december
Reserveren

17.00 uur Gezinsviering, OLV van Lourdeskerk
19.00 uur Gezinsviering, St.-Gertrudiskerk (Viering van Woord, Gebed en Communie)
21.00 uur Nachtmis, OLV van Lourdeskerk
23.30 uur Middernachtmis, St.-Gertrudiskerk

Op Eerste, Tweede en Derde Kerstdag is er om 09.30 uur een Eucharistieviering in de St.-Gertrudiskerk. Op Eerste Kerstdag vieren we samen om 11.15 uur in de OLV van Lourdeskerk, op Tweede en Derde Kerstdag begint de viering in die kerk om 11.00 uur.

Er is in iedere viering, volgens de huidige maatregelen, plaats voor dertig kerkgangers. We vragen je om voor één Kerstviering te reserveren, zodat we zoveel mogelijk parochianen kunnen verwelkomen in onze vieringen. In de gezinsvieringen geven we voorrang aan gezinnen met kinderen. Reserveer voor een viering in de OLV van Lourdeskerk op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via tel. 234867, voor de St.-Gertrudiskerk tussen 9.00-12.00 of 13.00-15.30 uur (behalve vrijdagmiddag) via tel. 233574. Voor de Kerstviering in de St.-Catharinakapel zijn de vaste kerkgangers al uitgenodigd.

In deze extra nieuwsbrief lees je alles over de vieringen van Advent en Kerstmis. De vieringen komen binnenkort ook in de agenda van deze website.

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer