Reserveren voor Kerstvieringen mogelijk vanaf 25 november

door | nov 19, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Op woensdag 25 november opent de reservering voor de Kerstvieringen. Het gaat om de vieringen van Kerstavond en Eerste, Tweede en Derde Kerstdag.

In deze extra nieuwsbrief lees je alles over de vieringen van Advent en Kerstmis. De vieringen komen binnenkort ook in de agenda van deze website.

Meer interessante berichten:

Noveen tot de Maagd met het gouden hart Beauraing

Met ingang van maandag 23 november bidden we als parochie in deze Coronapandemie tot de Maagd met het gouden hart. Het bidden van deze Noveen heeft een speciale betekenis, omdat het op 29 november 2020 de 88ste verjaardag is van de verschijningen in Beauraing.

Uitzending gemist

Vorige week was de Lievevrouweparochie volop in beeld op televisie. Kijk de uitzendingen die je gemist hebt, terug via internet.

Jongerencollecte 21 en 22 november

Ieder jaar houdt de Rooms Katholieke Kerk in Nederland in het derde weekend van november de nationale jongerencollecte. In het weekend van 21 en 22 november 2020 wordt de collecte in onze weekendvieringen gehouden. De collecte is bestemd voor landelijke jongerenprojecten, het jongerenwerk in het eigen bisdom en het tiener- en jongerenwerk in de Lievevrouweparochie.