Reserveren voor Kerstvieringen mogelijk vanaf 25 november

door | nov 19, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Reserveren voor Kerstvieringen Lievevrouweparochie geopend Telefonisch reserveren voor de vieringen op Kerstavond, en Eerste, Tweede en Derde Kerstdag in de Lievevrouweparochie is mogelijk vanaf woensdag 25 november. De vieringen met Kerstmis zijn eucharistievieringen, tenzij anders vermeld. Het is alleen nog mogelijk om te reserveren voor vieringen op Derde Kerstdag.
Kerstavond 24 december

17.00 uur Gezinsviering, OLV van Lourdeskerk
19.00 uur Gezinsviering, St.-Gertrudiskerk (Viering van Woord, Gebed en Communie)
21.00 uur Nachtmis, OLV van Lourdeskerk
23.30 uur Middernachtmis, St.-Gertrudiskerk

Op Eerste, Tweede en Derde Kerstdag is er om 09.30 uur een Eucharistieviering in de St.-Gertrudiskerk. Op Eerste Kerstdag vieren we samen om 11.15 uur in de OLV van Lourdeskerk, op Tweede en Derde Kerstdag begint de viering in die kerk om 11.00 uur.

Er is in iedere viering, volgens de huidige maatregelen, plaats voor dertig kerkgangers. We vragen je om voor één Kerstviering te reserveren, zodat we zoveel mogelijk parochianen kunnen verwelkomen in onze vieringen. In de gezinsvieringen geven we voorrang aan gezinnen met kinderen. Reserveer voor een viering in de OLV van Lourdeskerk op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur via tel. 234867, voor de St.-Gertrudiskerk tussen 9.00-12.00 of 13.00-15.30 uur (behalve vrijdagmiddag) via tel. 233574. Voor de Kerstviering in de St.-Catharinakapel zijn de vaste kerkgangers al uitgenodigd.

In deze extra nieuwsbrief lees je alles over de vieringen van Advent en Kerstmis. De vieringen komen binnenkort ook in de agenda van deze website.

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’