Save the date!

door | mei 15, 2024 | Jongeren, Kinderen, Nieuws

Op zaterdag 22 juni willen we graag alle gezinnen, tieners en jongeren uit de Lievevrouweparochie uitnodigen voor een tuinfeest in de tuin van het parochiecentrum (Burgemeester Stulemeijerlaan 8).

Tijdens deze feestelijke middag is er volop ruimte voor ontmoeting, en is er een leuk programma voor de kinderen, tieners en jongeren! De middag starten we met een tuinviering, waarna we lekker met elkaar kunnen gaan spelen en knutselen. De komende weken worden de kinderen persoonlijk uitgenodigd via de verschillende werkgroepen rondom kind en gezin, maar ook zonder deze uitnodiging ben je van harte welkom!

Zoek je picknickkleedje alvast op, en denk alvast na over iets lekkers bij de koffie, en kom naar het tuinfeest!
Volg de nieuwsbrief en de website van de parochie voor meer informatie over het tuinfeest en aanmelden.

Groetjes, Nancy van der Zande, Ciska de Wit en diaken Anton Janssen

Meer interessante berichten:

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Van 11 t/m 19 mei 2024 worden onze missionarissen en missionaire werkers extra in de schijnwerpers gezet door WNM tijdens de Pinksteractie 2024. De missionarissen en missionair werkers gaan wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede. De tweede collecte met Pinksteren is voor hun werk.

Lees meer
Schuif aan bij de Jazzbrunch

Schuif aan bij de Jazzbrunch

Omdat het vorig jaar zo leuk was nodigen wij je zondag 26 mei om 11 uur weer van harte uit voor een lekkere brunch, voorafgaand aan de Jazzdienst. Er zijn geen kosten verbonden aan de brunch; als je je glimlach meeneemt, is dat genoeg! Aansluitend kan je genieten van een prachtige muzikale Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer