Schuif aan bij de Jazzbrunch

door | mei 15, 2024 | Nieuws

Omdat het vorig jaar zo leuk was nodigen wij je zondag 26 mei om 11 uur weer van harte uit voor een lekkere brunch, voorafgaand aan de Jazzdienst. Er zijn geen kosten verbonden aan de brunch; als je je glimlach meeneemt, is dat genoeg! Aansluitend kan je genieten van een prachtige muzikale Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk.

De brunch vindt plaats in de tuin van de St.-Gertrudiskerk in Bergen op Zoom. Bij slecht weer verplaatsen we naar de tent op de Grote Markt. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en helaas, vol is vol, wacht dus niet te lang met opgeven. Meld je snel aan via jazzboz.nl/brunch

Jazzdienst met KinderWoordDienst

Aansluitend aan de brunch begint om 12.00 uur in de Jazzdienst in de kerk. Met muzikale talenten Tess Merlot en de Bergse Red Jackets Jazzband. Zij zorgen voor muziek rond het levensverhaal van Anna, wat dominee Wim Lolkema en pastor Fredi Hagedoorn aan je zullen vertellen. Voor kinderen is er tijdens de Jazzdienst een KinderWoordDienst. De Jazzdienst en de KinderWoordDienst hebben als thema “Bergen’s Got Talent”.
Foto: Evert van Daele fotografie

Meer interessante berichten:

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Van 11 t/m 19 mei 2024 worden onze missionarissen en missionaire werkers extra in de schijnwerpers gezet door WNM tijdens de Pinksteractie 2024. De missionarissen en missionair werkers gaan wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede. De tweede collecte met Pinksteren is voor hun werk.

Lees meer
Save the date!

Save the date!

Op zaterdag 22 juni willen we graag alle gezinnen, tieners en jongeren uit de Lievevrouweparochie uitnodigen voor een tuinfeest in de tuin van het parochiecentrum (Burgemeester Stulemeijerlaan 8).

Lees meer