Seniorenmiddagen met als thema “Brandde ons hart niet”

door | mrt 1, 2023 | Nieuws, Senioren | 0 Reacties

Alle senioren zijn van harte uitgenodigd voor één van de twee seniorenmiddagen, op weg naar Pasen. Er is een eucharistieviering met nadien gezellige ontmoeting op 21 en 22 maart.

De werkgroep nodigt alle senioren van harte uit: “Ook dit jaar gaan we weer op weg naar Pasen. In aansluiting op de vieringen is er in beide kerken nog en stukje ontmoeting onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers.”
De vieringen zullen in het teken staan van Pasen:

Dinsdag 21 maart om 14.30 uur, Eucharistieviering in de Sacramentskapel van de Gertrudiskerk. Ingang Kerkstraat.

Woensdag 22 maart om 14.00 uur, Eucharistieviering in de OLV van Lourdeskerk, Prins Bernhardstraat 66.

Aanmelden

Met het oog op de organisatorische voorbereiding voor de Seniorenmiddagen is aanmelden vóór 10 maart nodig. Vul het antwoordstrookje in als u een brief hebt thuis gekregen. Of meld u telefonisch aan voor één van de vieringen bij het parochiecentrum: op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 15.30 uur onder telefoonnummer: 0164 – 233574.

Meer interessante berichten:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer