Seniorenmiddagen met als thema: “Sta op”

door | mrt 23, 2022 | Nieuws, Senioren | 0 Reacties

Dit jaar zijn er twee speciale eucharistievieringen voor senioren op 5 en 12 april. Deze vieringen zijn een alternatieve invulling van de seniorenmiddagen dan de bezoekers voor corona gewend waren. De werkgroep nodigt ieder van harte uit.

De werkgroep schrijft aan alle belangstellende senioren: “Ook dit jaar gaan we weer op weg naar Pasen. Door het coronavirus zullen de seniorenmiddagen, waarvoor wij u bij deze van harte uitnodigen, er wederom anders uitzien. Op de gebruikelijke plaatsen is het nog niet mogelijk om deze middagen te houden. Het stukje gezelligheid na de vieringen is ook dit jaar helaas niet mogelijk. De werkgroep heeft de volgende alternatieven:
Dinsdag 05 april om 14.00 uur. Eucharistieviering in de kerk van O.L.Vr. van Lourdes.
Dinsdag 12 april om 14.30 uur. Eucharistieviering in de Gertrudiskerk. Ingang Kerkstraat.
De vieringen zullen geheel in het teken staan van Pasen.”

Aanmelden

Met het oog op de organisatorische voorbereiding voor de beide middagen is aanmelden vóór 1 april nodig. Vul het antwoordstrookje in als u een brief hebt thuis gekregen. Of meld u telefonisch aan bij het parochiecentrum: op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 15.30 uur onder telefoonnummer: 0164 – 233574.

Meer interessante berichten:

KRO NCRV TV mis op 4 juni

KRO NCRV TV mis op 4 juni

Op het feest van H. Drie-eenheid wordt de Eucharistieviering vanuit de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes live uitgezonden. De uitzending is te zien op de zender NPO2 om 10.00 uur. Ieder is van harte welkom om de viering in de kerk mee te vieren.

Lees meer
Jazzviering ‘Van mineur naar majeur’ op 4 juni

Jazzviering ‘Van mineur naar majeur’ op 4 juni

Traditiegetrouw vindt in het eerste weekend na Pinksteren het Jazzweekend plaats in Bergen op Zoom. En daar hoort de Jazzviering bij op zondag 4 juni om 12.00 uur. Nieuw dit jaar is de Jazz-brunch om 11.00 uur in de tuin van de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer