Seniorenmiddagen met als thema: “Sta op”

door | mrt 23, 2022 | Nieuws, Senioren | 0 Reacties

Dit jaar zijn er twee speciale eucharistievieringen voor senioren op 5 en 12 april. Deze vieringen zijn een alternatieve invulling van de seniorenmiddagen dan de bezoekers voor corona gewend waren. De werkgroep nodigt ieder van harte uit.

De werkgroep schrijft aan alle belangstellende senioren: “Ook dit jaar gaan we weer op weg naar Pasen. Door het coronavirus zullen de seniorenmiddagen, waarvoor wij u bij deze van harte uitnodigen, er wederom anders uitzien. Op de gebruikelijke plaatsen is het nog niet mogelijk om deze middagen te houden. Het stukje gezelligheid na de vieringen is ook dit jaar helaas niet mogelijk. De werkgroep heeft de volgende alternatieven:
Dinsdag 05 april om 14.00 uur. Eucharistieviering in de kerk van O.L.Vr. van Lourdes.
Dinsdag 12 april om 14.30 uur. Eucharistieviering in de Gertrudiskerk. Ingang Kerkstraat.
De vieringen zullen geheel in het teken staan van Pasen.”

Aanmelden

Met het oog op de organisatorische voorbereiding voor de beide middagen is aanmelden vóór 1 april nodig. Vul het antwoordstrookje in als u een brief hebt thuis gekregen. Of meld u telefonisch aan bij het parochiecentrum: op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 15.30 uur onder telefoonnummer: 0164 – 233574.

Meer interessante berichten:

Leerling avonden voor iedereen

Leerling avonden voor iedereen

Het pastoraal team organiseert de komende maanden vier Leerling avonden. Op de avonden verdiepen we ons samen in een geloofsthema. In kleine groepjes gaan we daarna in gesprek. Iedereen is welkom.

Lees meer
Dieren zegenen in Franciscusgezinsviering

Dieren zegenen in Franciscusgezinsviering

Op zaterdag 8 oktober is om 17.00 uur de gezinsviering rond Sint Franciscus in de OLV van Lourdeskerk. Groot nieuws is dat je in deze viering je huisdier of knuffel kunt laten zegenen.

Lees meer