Seniorenmiddagen met als thema: “Sta op”

door | mrt 23, 2022 | Nieuws, Senioren | 0 Reacties

Dit jaar zijn er twee speciale eucharistievieringen voor senioren op 5 en 12 april. Deze vieringen zijn een alternatieve invulling van de seniorenmiddagen dan de bezoekers voor corona gewend waren. De werkgroep nodigt ieder van harte uit.

De werkgroep schrijft aan alle belangstellende senioren: “Ook dit jaar gaan we weer op weg naar Pasen. Door het coronavirus zullen de seniorenmiddagen, waarvoor wij u bij deze van harte uitnodigen, er wederom anders uitzien. Op de gebruikelijke plaatsen is het nog niet mogelijk om deze middagen te houden. Het stukje gezelligheid na de vieringen is ook dit jaar helaas niet mogelijk. De werkgroep heeft de volgende alternatieven:
Dinsdag 05 april om 14.00 uur. Eucharistieviering in de kerk van O.L.Vr. van Lourdes.
Dinsdag 12 april om 14.30 uur. Eucharistieviering in de Gertrudiskerk. Ingang Kerkstraat.
De vieringen zullen geheel in het teken staan van Pasen.”

Aanmelden

Met het oog op de organisatorische voorbereiding voor de beide middagen is aanmelden vóór 1 april nodig. Vul het antwoordstrookje in als u een brief hebt thuis gekregen. Of meld u telefonisch aan bij het parochiecentrum: op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 15.30 uur onder telefoonnummer: 0164 – 233574.

Meer interessante berichten:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer