Seniorenmiddagen met als thema: “Sta op”

door | mrt 23, 2022 | Nieuws, Senioren | 0 Reacties

Dit jaar zijn er twee speciale eucharistievieringen voor senioren op 5 en 12 april. Deze vieringen zijn een alternatieve invulling van de seniorenmiddagen dan de bezoekers voor corona gewend waren. De werkgroep nodigt ieder van harte uit.

De werkgroep schrijft aan alle belangstellende senioren: “Ook dit jaar gaan we weer op weg naar Pasen. Door het coronavirus zullen de seniorenmiddagen, waarvoor wij u bij deze van harte uitnodigen, er wederom anders uitzien. Op de gebruikelijke plaatsen is het nog niet mogelijk om deze middagen te houden. Het stukje gezelligheid na de vieringen is ook dit jaar helaas niet mogelijk. De werkgroep heeft de volgende alternatieven:
Dinsdag 05 april om 14.00 uur. Eucharistieviering in de kerk van O.L.Vr. van Lourdes.
Dinsdag 12 april om 14.30 uur. Eucharistieviering in de Gertrudiskerk. Ingang Kerkstraat.
De vieringen zullen geheel in het teken staan van Pasen.”

Aanmelden

Met het oog op de organisatorische voorbereiding voor de beide middagen is aanmelden vóór 1 april nodig. Vul het antwoordstrookje in als u een brief hebt thuis gekregen. Of meld u telefonisch aan bij het parochiecentrum: op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 15.30 uur onder telefoonnummer: 0164 – 233574.

Meer interessante berichten:

Actie Kerkbalans in volle gang

Actie Kerkbalans in volle gang

Actie Kerkbalans is in volle gang. De brief met de oproep om een financiële bijdrage te doen aan de Lievevrouweparochie heb je als het goed is al binnen. Met jouw steun maak je de kerk van morgen mogelijk. Doe je ook mee?

Lees meer
Herdenking Watersnoodramp

Herdenking Watersnoodramp

Op 1 februari wordt in de kerken van Lepelstraat en Halsteren de Watersnoodramp herdacht. In de nacht van 31 januari op 1 februari 1953 verdronken in Halsteren 63 mensen en in Lepelstraat 15 mensen.

Lees meer