Seniorenmiddagen met als thema: “Sta op”

door | mrt 23, 2022 | Nieuws, Senioren | 0 Reacties

Dit jaar zijn er twee speciale eucharistievieringen voor senioren op 5 en 12 april. Deze vieringen zijn een alternatieve invulling van de seniorenmiddagen dan de bezoekers voor corona gewend waren. De werkgroep nodigt ieder van harte uit.

De werkgroep schrijft aan alle belangstellende senioren: “Ook dit jaar gaan we weer op weg naar Pasen. Door het coronavirus zullen de seniorenmiddagen, waarvoor wij u bij deze van harte uitnodigen, er wederom anders uitzien. Op de gebruikelijke plaatsen is het nog niet mogelijk om deze middagen te houden. Het stukje gezelligheid na de vieringen is ook dit jaar helaas niet mogelijk. De werkgroep heeft de volgende alternatieven:
Dinsdag 05 april om 14.00 uur. Eucharistieviering in de kerk van O.L.Vr. van Lourdes.
Dinsdag 12 april om 14.30 uur. Eucharistieviering in de Gertrudiskerk. Ingang Kerkstraat.
De vieringen zullen geheel in het teken staan van Pasen.”

Aanmelden

Met het oog op de organisatorische voorbereiding voor de beide middagen is aanmelden vóór 1 april nodig. Vul het antwoordstrookje in als u een brief hebt thuis gekregen. Of meld u telefonisch aan bij het parochiecentrum: op werkdagen van 09.00 – 12.00 uur en van 13.30 – 15.30 uur onder telefoonnummer: 0164 – 233574.

Meer interessante berichten:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer