Serie Geloofsbelijdenis gestart in ReliVisie

door | dec 6, 2023 | Inspiratie, Nieuws

In ReliVisie is afgelopen vrijdag een nieuwe rubriek gestart, over de Geloofsbelijdenis. Telkens bespreken we één van de twaalf artikelen van het geloof. Zo komen we meer te weten over de kern van ons geloof en wat dat vandaag voor ons betekent.

In deze serie interviewt diaken Anton Janssen vier personen, steeds over één artikel uit de Geloofsbelijdenis. Dit zijn pastoor Paul Verbeek, dominee Ellen van Sluijs, dominee Wim Lolkema en pastor Fredi Hagedoorn. De serie loopt van advent 2023 t/m april 2024. In iedere ReliVisie verschijnt een nieuwe aflevering. In het eerste filmpje vertelt pastoor Paul Verbeek over “Ik geloof in God, de almachtige Vader, schepper van hemel en aarde”. Het Samenzangkoor heeft de Geloofsbelijdenis voor de filmpjes zin voor zin ingezongen.
Kijk het filmpje hier op de website of kijk de hele aflevering van ReliVisie terug op www.zuidwestupdate.nl/tv/relivisie/?v=5b4a83b9-9742-47ee-9bb3-0bfe2f2cf9da

Meer inspiratie:

Feestdag Marie Adolphine

Feestdag Marie Adolphine

Op zondag 14 juli wordt de jaarlijkse feestdag van de heilige Zr. Marie Adolphine gevierd. Zij is de enige heilige van bisdom Breda. In Ossendrecht is er een gebedstocht, processie en eucharistieviering. Van harte welkom om mee te lopen en mee te vieren.

Lees meer
Noveen aan Onze Lieve Vrouw van Beauraing De Maagd met het gouden Hart

Noveen aan Onze Lieve Vrouw van Beauraing De Maagd met het gouden Hart

Met ingang van zaterdag 14 juli 2024 bidden we in onze parochie de Noveen aan Onze Lieve Vrouw van Beauraing. We herdenken de gedachtenis aan de 33 verschijningen van Maria in Beauraing. Je kunt de noveen downloaden van onze website of je kunt een gedrukt exemplaar ophalen bij het Parochiecentrum, Burg. Stulemeijerlaan 8.

Lees meer
Noveen tot de Martelaren van Gorcum

Noveen tot de Martelaren van Gorcum

Op donderdag 4 juli 2024 begint de noveen tot de Martelaren van Gorcum. Deze noveen is te downloaden op onze website en in druk af te halen op het Parochiebureau.

Lees meer