Stagiair Wouter Blesgraaf stelt zich voor

door | sep 14, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Komend werkjaar loopt priester en Jezuïet Wouter Blesgraaf stage in onze Lievevrouweparochie. Hij wil heel graag ervaring opdoen in het parochiewerk.

“Even voorstellen: ik ben Wouter Blesgraaf en wil graag de Kerk in Bergen op Zoom komen dienen. Sinds 2006 maak ik deel uit van de jezuïetenorde en sinds vier jaar ben ik priester. Als deel van mijn vormingstraject heb ik lange tijd in Engeland en België gewoond. Het is dan ook erg bijzonder om nu weer in Nederland te mogen wonen en werken.

Binding met Bergen op Zoom

39 jaar geleden werd ik geboren in midden-Brabant, waar ik ook opgegroeid ben in een gezin met twee jongere broers. Mijn ouders zijn ook actief in de kerk en verenigingsleven. Hoewel mijn vader geboren en getogen Bergenaar is en er verschillende familieleden wonen, ken ik de stad nog erg weinig.

Ontmoeten

Ik kijk er dan ook naar uit om jullie te ontmoeten. Hopelijk kunnen we samen groeien in geloof, hoop en liefde. Moge we onder de liefdevolle blik van de Vader, de zegenende hand van de Zoon en de leiding van de Heilige Geest tot betere mensen uitgroeien!”

Presentatie

In de drie vieringen van aankomend weekend, op 18 en 19 september, zal pastor Wouter Blesgraaf gepresenteerd worden door pastoor Paul Verbeek.

Meer interessante berichten:

Versoepeling coronamaatregelen

Versoepeling coronamaatregelen

Vanaf zaterdag 2 oktober versoepelen we de coronamaatregelen in onze kerken, volgens het besluit van de Nederlandse bisschoppen. We laten de anderhalve meter los en opgeven en registreren is niet meer nodig.

Lees meer