Steeds meer kijkers voor vieringen via internet

door | jan 6, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Sinds 20 december 2020 zijn de zondagsvieringen vanuit de OLV van Lourdeskerk live te volgen om 11.00 uur. En steeds meer mensen weten ons te vinden. De vieringen met Kerstmis werden via internet meer dan 440(!) keer bekeken. En dit is dan nog exclusief de viering die via ZuidWest TV werd uitgezonden.
Meekijken

Wil je ook meekijken? Dan kan via onze website (lievevrouweparochie.nl/livestream) of kerkdienstgemist.nl (via voorgaande directe link of via de homepage zoeken op Lievevrouweparochie). Via Kerkdienstgemist.nl is het ook mogelijk om eerdere vieringen terug te zien.

Livestream in de St.-Gertrudiskerk

Op termijn wordt er ook een camera voor livestreaming geïnstalleerd in de St.-Gertrudiskerk, zodat ook de zondagsvieringen om 09.30 uur live te volgen zullen zijn. Vrijwilligers die willen helpen bij de registratie van de uitzendingen kunnen zich aanmelden of meer informatie vragen bij diaken Anton Janssen. Je bedient dan de camera via een tablet.

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.