Steun de voedselbank Goed Ontmoet

door | sep 17, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Sinds het begin van de coronatijd steunen we vanuit de parochie de voedselbank in Bergen op Zoom. Je kunt meedoen door voedsel in te leveren bij de OLV van Lourdeskerk.
Veel voedsel wordt onnodig vernietigd

Voedselbanken kopen geen eten maar zamelen voedsel. Veelal voedsel dat anders vernietigd zou worden. Met het voedsel dat gedoneerd wordt helpen de voedselbanken momenteel zo’n 5% van huishoudens die in armoede leven.
Al het voedsel dat de Voedselbank uitdeelt, wordt geschonken. Ook particulieren kunnen (houdbare) levensmiddelen en producten voor huishoudelijke en persoonlijke hygiëne schenken. Voor alles geldt: mits de verpakking onaangebroken is en de THT /TGT datum correct is en de producten 100% kwalitatief goed zijn.

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 8

Kort parochienieuws week 8

In het korte parochienieuws week 8 lees je de opbrengsten, de naam van de overledene en nodigen we je uit voor verschillende activiteiten uit onze agenda.

Lees meer
Vastenkalenders voor kinderen

Vastenkalenders voor kinderen

Voor de Veertigdagentijd hebben verschillende gezinnen uit de parochie thuis een Vastenkalender gemaakt. Fredi sprak met Isabella en Ciska. ‘Als we bij het grote hart zijn is het Pasen, en dan is het héél groot feest!’

Lees meer