Steun de voedselbank Goed Ontmoet

door | sep 17, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Sinds het begin van de coronatijd steunen we vanuit de parochie de voedselbank in Bergen op Zoom. Je kunt meedoen door voedsel in te leveren bij de OLV van Lourdeskerk. Deze is van maandag- tot vrijdagochtend tussen 09.30 en 11.30 uur open en in het weekend vlak voor -en na de viering. Achter in de kerk staat een mand voor het eten. Daar kun je het indoen. Eén keer per week breng ik het ingezamelde voedsel naar de voedselbank.
Veel voedsel wordt onnodig vernietigd

Voedselbanken kopen geen eten maar zamelen voedsel. Veelal voedsel dat anders vernietigd zou worden. Met het voedsel dat gedoneerd wordt helpen de voedselbanken momenteel zo’n 5% van huishoudens die in armoede leven.
Al het voedsel dat de Voedselbank uitdeelt, wordt geschonken. Ook particulieren kunnen (houdbare) levensmiddelen en producten voor huishoudelijke en persoonlijke hygiëne schenken. Voor alles geldt: mits de verpakking onaangebroken is en de THT /TGT datum correct is en de producten 100% kwalitatief goed zijn.

Meer interessante berichten:

Vrijwilligers gezocht

VACATUREBANK Degene die interesse heeft in onderstaande vacatures kan contact opnemen met het parochiecentrum.

ReliVisie uit Steenbergen

Op vrijdag 27 november kwam de uitzending van ReliVIsie uit Steenbergen. Kijk de uitzending terug via de link naar de website van ZuidWestTV.

Parochieblad inZOOMen uitgekomen

In het parochieblad inZOOMen Winter 2020 lees je volop over onze geloofsgemeenschap in deze Coronatijd. Redacteur Ton Segers schrijft in het voorwoord: “Weliswaar wordt er al op zo veel mogelijk manieren over gecommuniceerd, toch is het goed dat u de gevolgen voor onze parochie nog eens rustig kunt lezen.”