The Passion Hemelvaart

door | mei 24, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Kijktip: op donderdagavond 26 mei is om 20.30 uur The Passion Hemelvaart te zien op NPO 1. De uitzending is een vervolg op The Passion, die jaarlijks op Witte Donderdag wordt uitgezonden.

The Passion krijgt een vervolg op donderdag 26 mei: The Passion Hemelvaart. KRO-NCRV en de Protestantse Kerk Nederland willen de kijker kennis laten maken met het verhaal van Hemelvaart, het ultieme verhaal over vertrouwen. De spelers die afgelopen Witte Donderdag het Paasverhaal zongen en speelden, spelen ook mee in deze uitzending.

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer