Tieners in pastorietuin

door | jun 15, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Afgelopen vrijdag kwam er een klas met muzikale leerlingen uit Oudenaarde (België) naar Bergen op Zoom. Zij lunchten in de tuin van het Parochiecentrum. 's Avonds waren de tieners van On the Move in de tuin te vinden, na een mooie thema avond over "uiterlijk".
Jazzklas uit Oudenaarde

Een klas vol uit Oudenaarde (Belgïe) deed vrijdag mee aan de onderdelen voor scholen tijdens Jazzboz. De leerlingen wonnen de prijs voor best geklede klas, omdat zij allemaal zwarte jasjes en bolhoedjes droegen. Na de muziekquiz en de gezellige lunch in de tuin, verkenden zij met een stadswandeling de binnenstad van Bergen op Zoom.

Tienergroep

De tieners van On the Move waren die avond in de tuin te vinden. Voor de gelegenheid met jongens en meiden apart, hadden zij een speciale thema avond over “uiterlijk”. Ze dachten na over hoe belangrijk hun kledingkeuze voor hen is (heel belangrijk!). En of ze zich veel aantrekken van wat een ander daarvan denkt (gelukkig niet zo veel). Complimentjes geven voor elkaars uiterlijk deden ze graag. Aan het einde konden ze hun energie kwijt in een verkleedrace, met veel te grote kleren. De meiden wonnen van de jongens.

Meer interessante berichten:

Lintjesregen 2024

Lintjesregen 2024

Vandaag was het dan zover. De jaarlijkse traditie om aan vrijwillige medewerkers dankbaarheid te tonen voor hun inzet op allerlei gebieden en hen te belonen met een koninklijke onderscheiding.

Lees meer