Trailer Kerstfilm “Omdat er voor hen geen plaats was”

door | dec 14, 2020 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Op zaterdag 19 december gaat de kerstfilm Omdat er voor hen geen plaats was in première op www.lievevrouweparochie.nl. Kijk nu alvast naar de trailer van de verfilming van het kerstverhaal.
Omdat er voor hen geen plaats was

De film begint met het bezoek van de engel aan Maria. De engel vertelt haar dat ze een bijzonder kindje verwacht. Dan moet ze met Jozef op reis naar Bethlehem. Zal ze een goede plaats vinden waar haar kindje geboren kan worden?

Maak je eigen kerststal

Aan het einde van de kerstfilm nodigt pastor Fredi Hagedoorn je uit om je eigen kerststal te knutselen. Die kerststal mag je daarna voor het raam zetten. Zo brengen we allemaal onze huizen in kerstsfeer. Pastoor Paul Verbeek zegent via de film de kerststallen en alle kijkers.

Zelf knutselen

Je kunt nu alvast beginnen met knutselen. Lees eerst deze korte handleiding. Download de kleurplaat van de kerststal hier. Ben je niet zo handig in kleuren, of heb je minder tijd, gebruik dan deze ingekleurde versie. Stuur je ons een foto als hij af is? Dat mag naar antonjanssen@lievevrouweparochie.nl of via facebook.

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.