Tuinfeest voor gezinnen en jongeren

door | jun 19, 2024 | Jongeren, Kinderen, Nieuws

Hebben jullie je al aangemeld voor het tuinfeest van aanstaande zaterdag 22 juni? Het wordt een leuke middag met sport en spel, met dans en wat lekkers, en een leuke kinderviering. Van 14.00 tot 17.00 uur in de tuin van het Parochiecentrum.

Zaterdag 22 juni nodigen we jullie van harte uit om naar het tuinfeest te komen in de tuin van het parochiecentrum aan de  Burg. Stulemeijerlaan 8. Het belooft een heel gezellige middag te worden, en we hopen dat het zonnetje voor extra vrolijkheid zal zorgen. Heel bijzonder is dat we deze middag starten met een viering in de tuin. Daarna is er volop ruimte voor ontmoeting en spel. Ook is er een leuke, swingende afsluiting! Wat dat is, kun je ontdekken als je komt.

We vragen je om een picknickkleedje mee te nemen en wat lekkers voor bij de koffie/ thee / limonade.

Kom je ook? Aanmelden via tuinfeest2024@gmail.com of via de QR-code.

Meer interessante berichten:

Afscheid diaken Anton Janssen

Afscheid diaken Anton Janssen

Zondag 7 juli namen we in een goed gevulde kerk afscheid van diaken Anton Janssen en zijn vrouw Inge Meijer. Diaken Anton heeft een nieuwe opdracht aanvaard in de parochies van Zundert en Rucphen.

Lees meer
Feestdag Marie Adolphine

Feestdag Marie Adolphine

Op zondag 14 juli wordt de jaarlijkse feestdag van de heilige Zr. Marie Adolphine gevierd. Zij is de enige heilige van bisdom Breda. In Ossendrecht is er een gebedstocht, processie en eucharistieviering. Van harte welkom om mee te lopen en mee te vieren.

Lees meer