Twee gezinsvieringen op weg naar Pasen

door | feb 11, 2021 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Voor gezinnen met kinderen organiseren we twee gezinsvieringen op weg naar Pasen. De eerste viering gaat over vasten, de tweede viering is op Palmzondag. Kom je ook?
Gezinsvieringen

In de St.-Gertrudiskerk komen we met papa’s en mama’s en allemaal kinderen samen. We luisteren naar een mooi verhaal en gaan er samen over in gesprek.

De eerste viering is op zaterdag 27 februari om 15.00 uur. We hebben het samen over de vasten. Dat betekent dat je een tijdje wat minder snoept of televisie kijkt, op weg naar Pasen. Als je dan tijd over houdt, kun je daarmee iets goeds doen voor iemand anders, zoals je papa of mama helpen.

De tweede viering is op Palmzondag 28 maart om 15.00 uur. Deze viering staat in het teken van Palmzondag. De Palmpaasstokken mogen hierbij niet ontbreken. Op de website en in de nieuwsbrief laten we nog weten hoe je zelf een Palmpaasstok kunt maken.

Reserveren

Je kunt voor één of allebei de gezinsvieringen telefonisch reserveren op werkdagen bij het Parochiecentrum, tussen 9.00 en 15.30 uur (behalve vrijdagmiddag). Bel naar 0164-233574.

Lekker warm

We hopen dat het twee warme vieringen zullen worden! Ook letterlijk, want de St.-Gertrudiskerk kunnen we goed verwarmen. Daarom heeft het pastoraal team ook gekozen voor deze kerk voor de gezinsvieringen, omdat in de OLV van Lourdeskerk de verwarming niet aan kan, ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus.

Meer interessante berichten:

Vastenmaaltijd thuisbezorgd

Vastenmaaltijd thuisbezorgd

Op woensdag 24 maart bezorgen wij tussen 15.00 en 17.00 uur een vastenmaaltijd bij je thuis. Zo kun je thuis van een heerlijke vastenmaaltijd genieten.

Lees meer
De seniorenvieringen op weg naar Pasen

De seniorenvieringen op weg naar Pasen

Ook dit jaar gaan we weer op weg naar Pasen. Door het coronavirus zullen de seniorenmiddagen er enigszins anders uitzien. De werkgroep heeft 3 seniorenvieringen als alternatief met als thema: “In de handen van mensen”.

Lees meer
Waak en blijf bidden.

Waak en blijf bidden.

Waak en blijf bidden. Doe je mee? 24 uur lang stilte en gebed toegewijd aan God in de Sint Gertrudiskerk (behalve tijdens de uren van de avondklok, dan bidden we thuis) In het bijzonder gedenken we onze coronaslachtoffers.

Lees meer