Uitnodiging afscheid diaken Anton Janssen

door | jun 6, 2024 | Nieuws

Het parochiebestuur en het pastoraal team nodigen iedereen van harte uit om in en na de Eucharistieviering op zondag 7 juli afscheid te nemen van diaken Anton Janssen. Hij heeft een nieuwe opdracht aanvaard in de parochies van Rucphen en Zundert.

Na zes jaar pastorale arbeid in onze parochie heeft Anton van onze bisschop Jan Liesen een nieuwe opdracht aanvaard in de Sint Franciscusparochie te Rucphen en de parochie Christus Koning te Zundert.
We zullen dus afscheid van hem moeten nemen.
Dit doen we in de feestelijke Eucharistieviering op zondag 7 juli 2024 om 10.00 uur in de parochiekerk van Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Prins Bernardlaan 66, 4615 BD  Bergen op Zoom.
Na de viering is er gelegenheid om Anton en zijn echtgenote Inge te ontmoeten en hen alle goeds toe te wensen.
U bent van harte welkom!

Namens het parochiebestuur en het pastoraal team,

Pastoor Paul Verbeek en Annette Stinenbosch-Kools, vice-voorzitter.

Welkom aan alle kinderen

Tijdens de Eucharistieviering is er KinderWoordDienst voor alle kinderen van de basisschool.
De overige vieringen dat weekend, op zaterdag om 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk en zondag 9.30 uur in de St.-Gertrudiskerk, komen te vervallen.

Afbeelding: “Barmhartigheid”, ©Anneke Bollebakker, www.annekebollebakker.nl

Meer interessante berichten:

Tuinfeest voor gezinnen en jongeren

Tuinfeest voor gezinnen en jongeren

Hebben jullie je al aangemeld voor het tuinfeest van aanstaande zaterdag 22 juni? Het wordt een leuke middag met sport en spel, met dans en wat lekkers, en een leuke kinderviering. Van 14.00 tot 17.00 uur in de tuin van het Parochiecentrum.

Lees meer
KRO NCRV mis vanuit de St.-Gertrudiskerk

KRO NCRV mis vanuit de St.-Gertrudiskerk

Zondag 23 juni wordt de eucharistieviering vanuit de St.-Gertrudiskerk om 10.00 uur live uitgezonden door KRO NCRV op NPO 2. Voorganger is pastoor Paul Verbeek, HMR ondersteunt de liturgie met zang en muziek. Ieder is van harte welkom om in de kerk mee te vieren. De overige vieringen dit weekend vervallen.

Lees meer