Uitzending gemist

door | nov 19, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Vorige week was de Lievevrouweparochie volop in beeld op televisie. Kijk de uitzendingen die je gemist hebt, terug via internet.
ReliVisie

Willem en Fredi bezochten de protestante kerk in Ossendrecht. Willem spreekt er met dominee Wim Lolkema over het evangelie van de zondag. Fredi spreekt met Djeden Stekelenburg, een tiener die verbonden is aan het jeugdwerk van de gemeente.

Bekijk hier: ZuidWest TV uitzending 13-11-2020

Roderick zoekt licht

Roderick Vonhöge doet in zijn programma verslag van de actie Hubkes in de horeca. Pastores brachten dankzij de gulle giften van parochianen hubkes bij meer dan honderd horecazaken. Pastoor Paul Verbeek vertelt over de parochie in coronatijd. (Herhaling donderdag rond 14.20 uur op NPO 2)

Bekijk hier: Roderick zoekt licht 14-11-2020

Eucharistieviering met Capella Feminarum

In de eucharistieviering op NPO2 vanuit de H. Antoniuskathedraal in Breda verzorgden leden van Capella Feminarum de muziek. Onder leiding van Koert Dameld en onder begeleiding van organist Toine Jimkes zongen zij onder andere de Messe avec les different jeux de l’orgue (Michel Corrette, 1707-1795).

Bekijk hier: Eucharistieviering 15-11-2020

Meer interessante berichten:

Lancering nieuwe website

Vrijdagochtend 20 november werd de nieuwe website gelanceerd. Ontwerper Freek Wallaard kwam naar Bergen op Zoom en gaf een virtuele rondleiding. Op www.lievevrouweparochie.nl kan iedereen nu de nieuwe website bekijken en gebruiken.

Sint Caeciliafeest 2020

Sint Caecilia 2020, het feest van koren en koorleden, was dit jaar anders als anders.
Dit jaar geen gezellig en uitbundig samenzijn van de koorleden van Kerkkoor OLV van Lourdes, wel een mooie eucharistieviering met zang van het koor.