Uitzending gemist

door | nov 19, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Vorige week was de Lievevrouweparochie volop in beeld op televisie. Kijk de uitzendingen die je gemist hebt, terug via internet.
ReliVisie 

Willem en Fredi bezochten de protestante kerk in Ossendrecht. Willem spreekt er met dominee Wim Lolkema over het evangelie van de zondag. Fredi spreekt met Djeden Stekelenburg, een tiener die verbonden is aan het jeugdwerk van de gemeente.

Bekijk hier: ZuidWest TV uitzending 13-11-2020

Roderick zoekt licht

Roderick Vonhöge doet in zijn programma verslag van de actie Hubkes in de horeca. Pastores brachten dankzij de gulle giften van parochianen hubkes bij meer dan honderd horecazaken. Pastoor Paul Verbeek vertelt over de parochie in coronatijd. (Herhaling donderdag rond 14.20 uur op NPO 2)

Bekijk hier: Roderick zoekt licht 14-11-2020

Eucharistieviering met Capella Feminarum

In de eucharistieviering op NPO2 vanuit de H. Antoniuskathedraal in Breda verzorgden leden van Capella Feminarum de muziek. Onder leiding van Koert Dameld en onder begeleiding van organist Toine Jimkes zongen zij onder andere de Messe avec les different jeux de l’orgue (Michel Corrette, 1707-1795).

Bekijk hier: Eucharistieviering 15-11-2020

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer