Uitzending gemist

door | nov 19, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Vorige week was de Lievevrouweparochie volop in beeld op televisie. Kijk de uitzendingen die je gemist hebt, terug via internet.
ReliVisie

Willem en Fredi bezochten de protestante kerk in Ossendrecht. Willem spreekt er met dominee Wim Lolkema over het evangelie van de zondag. Fredi spreekt met Djeden Stekelenburg, een tiener die verbonden is aan het jeugdwerk van de gemeente.

Bekijk hier: ZuidWest TV uitzending 13-11-2020

Roderick zoekt licht

Roderick Vonhöge doet in zijn programma verslag van de actie Hubkes in de horeca. Pastores brachten dankzij de gulle giften van parochianen hubkes bij meer dan honderd horecazaken. Pastoor Paul Verbeek vertelt over de parochie in coronatijd. (Herhaling donderdag rond 14.20 uur op NPO 2)

Bekijk hier: Roderick zoekt licht 14-11-2020

Eucharistieviering met Capella Feminarum

In de eucharistieviering op NPO2 vanuit de H. Antoniuskathedraal in Breda verzorgden leden van Capella Feminarum de muziek. Onder leiding van Koert Dameld en onder begeleiding van organist Toine Jimkes zongen zij onder andere de Messe avec les different jeux de l’orgue (Michel Corrette, 1707-1795).

Bekijk hier: Eucharistieviering 15-11-2020

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’