Vacaturebank

door | jan 17, 2023 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

In de kerk gaat het soms net als in de maatschappij van nu: we hebben mensen nodig die het leuk vinden om een taak op zich te nemen.

In onze parochie kunnen wij bij verschillende groepen extra hulp gebruiken van medewerkers. In deze folder ziet u waar aanvulling nodig is van mensen die graag hun kennis en kunde in hun vrije tijd met ons willen delen.

Aanvulling nodig als:

Redacteur website
Voor het bijhouden van onze website zijn we nog op zoek naar redacteuren (m/v).
Parochiële Coördinatie Commissie
In onze parochie zorgen veel medewerkers (voorheen: vrijwilligers) ervoor dat alle activiteiten goed blijven draaien.
Acquisitie advertenties
Om de financiële positie van onze parochie te verbeteren, willen wij advertenties gaan plaatsen in ons nieuw digitaal parochieblad.
Werkgroep Rouw en Verlies
Elk kwartaal worden op zondagmiddag vieringen georganiseerd voor iedereen die een dierbare heeft verloren.
LievevrouweFair
De Lievevrouweparochie wil een gastvrije kerk zijn. Elk jaar in september wordt de LievevrouweFair georganiseerd waar alle parochianen en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten.
Klusgroep OLV van Lourdeskerk
Op donderdagmiddag en indien nodig ook op andere dagen is deze groep aan het werk.
Koster St.-Gertrudiskerk
Om een viering goed te laten verlopen, is het nodig dat alles vooraf goed geregeld is.
Redactielid bij ons parochieblad
De redactie is op zoek naar iemand die graag op de hoogte is en blijft van alles wat binnen onze geloofsgemeenschap gaande is.

Vragen of aanmelden

Voor aanmelding of vragen kan contact worden opgenomen met Lucie Venmans op lucievenmans@hotmail.com. Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek.

Lucie Venmans
Secretaris Parochiële Coördinatie Commissie (PCC)

Meer inspiratie:

Noveen tot Carlo Acutis

Noveen tot Carlo Acutis

Met ingang van donderdag 2 februari 2023 bidden we in onze parochie de Noveen tot de Zalige Carlo Acutis. We bidden de novenen om te vragen voor het stoppen van de coronapandemie. Daarnaast bidden we de noveen voor vrede in Oekraïne en voor vrede in de vele geweldsconflicten op onze wereld. Dit alles kunnen we ook vragen via de Zalige Carlo Acutis als bemiddelaar. Je kunt de Noveen downloaden of in druk ophalen in het parochiecentrum.

Lees meer
Noveen tot de Heilige Benedictus

Noveen tot de Heilige Benedictus

Met ingang van dinsdag 24 januari bidden we een nieuwe noveen. Deze noveen is gericht tot de Heilige Benedictus. De Heilige Benedictus is de stichter van de naar hem genoemde monnikenorde. Je kunt meebidden met deze noveen, die je hier kunt downloaden vanaf onze website of je kunt een gedrukt exemplaar ophalen bij het Parochiecentrum.

Lees meer