Vastenavendviering

door | feb 7, 2024 | Nieuws

Op zondag 11 februari is er weer een Vastenavendviering in onze stadskerk St.-Gertrudis. Het begint om 12.00 uur. Pastoor Paul Verbeek nodigt uit.

Op zondag 11 februari is er weer een vastenavonddienst in onze Stadskerk Sint Gertrudis. Op leutige en creatieve wijze Loopt Ziede z’ok vliege? als rooie draad deur de viering. Dominee Ellen van Sluis en Pastoor Paul Verbeek zullen de voorgangers zijn. Gospelkoor Real Power zal zingen en de Leutige Krabben zorgen voor de vastenavondliedjes. De dienst begint om 12 uur en om 11.33 uur gaan de deuren open.
Ge zijt allemaal eel hartelijk welkom!

Meer interessante berichten:

Luisteren en genieten

Naar welke muziek luister jij graag? Mijn favoriete popgroep is Queen, en daarnaast is er veel muziek waar ik graag naar luister en van kan genieten. Maar als God vraagt om naar zijn Zoon te luisteren, geloof ik dat Hij daar net iets anders mee bedoeld.