Vastenmaaltijd bij u thuis

by | Mar 29, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 comments

Op woensdag 24 maart brachten de leden van de werkgroep NoordZuid tussen 15.00 en 17.00 uur op 35 adressen 64 maaltijdtasjes rond. We mochten aan de deur veel dank en positieve reacties ontvangen. Ja, we waren tevreden en zeker met de opbrengst: € 691,10. Dank aan u allen.
De voorbereiding

Na de boodschappen op dinsdag sneden we in de avond alle verse groenten en het vlees in huize Janine de Kok. Natuurlijk hielden we anderhalve meter afstand en was deze werksetting Corona proof. De volgende morgen bereidde Janine alles in haar keuken en vulde de 64 bakjes. Alles in een tasje samen met het brood, het toetje en een place-mate.

          

Rondbrengen

Om 15 uur gingen Toos, Heleen, Henk en Corrie op weg om alle maaltijden rond te brengen. En dat lukte mooi voor 17.00 uur. We mochten aan de deur veel dank en positieve reacties ontvangen.
Ja, we waren tevreden en zeker met de opbrengst: € 691,10. Dank aan u allen.
Na aftrek van de onkosten kunnen we nu melden dat er € 546,40 overgemaakt is naar de Vastenactie. Veel mensen ver weg zullen door uw bijdrage een beter leven krijgen. En daar deden we het voor.

      

Dank je wel

Dank aan Janine de Kok als kok, de werkgroep NoordZuid (Jan, Toos, Heleen en Corrie) en aan de ondersteuners Marc en Henk.
Hopelijk kunnen we volgend jaar in de Vastentijd weer in het Parochiecentrum samen aan tafel.
Werkgroep NoordZuid
Corrie Hamers

Meer inspiratie:

Noveen tot Titus Brandsma

Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf maandag 19 april bidden we in onze parochie de Noveen tot Titus Brandsma. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

read more
Roepingenzondag

Roepingenzondag

Zondag 25 april is het wereldwijd Roepingenzondag. Ook in onze parochie bidden we dan voor nieuwe roepingen. De heilige Jozef is dit jaar ons voorbeeld.

read more
Noveen tot het heilig Hart van Jezus

Noveen tot het heilig Hart van Jezus

Vanaf zaterdag 10 april bidden we in onze parochie de Noveen tot het heilig Hart van Jezus. Aan de verering van het heilig Hart van Jezus ligt de gedachte ten grondslag dat het hart de bron is van de liefde.

read more