Vastenmaaltijd bij u thuis

door | mrt 29, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Op woensdag 24 maart brachten de leden van de werkgroep NoordZuid tussen 15.00 en 17.00 uur op 35 adressen 64 maaltijdtasjes rond. We mochten aan de deur veel dank en positieve reacties ontvangen. Ja, we waren tevreden en zeker met de opbrengst: € 691,10. Dank aan u allen.
De voorbereiding

Na de boodschappen op dinsdag sneden we in de avond alle verse groenten en het vlees in huize Janine de Kok. Natuurlijk hielden we anderhalve meter afstand en was deze werksetting Corona proof. De volgende morgen bereidde Janine alles in haar keuken en vulde de 64 bakjes. Alles in een tasje samen met het brood, het toetje en een place-mate.

          

Rondbrengen

Om 15 uur gingen Toos, Heleen, Henk en Corrie op weg om alle maaltijden rond te brengen. En dat lukte mooi voor 17.00 uur. We mochten aan de deur veel dank en positieve reacties ontvangen.
Ja, we waren tevreden en zeker met de opbrengst: € 691,10. Dank aan u allen.
Na aftrek van de onkosten kunnen we nu melden dat er € 546,40 overgemaakt is naar de Vastenactie. Veel mensen ver weg zullen door uw bijdrage een beter leven krijgen. En daar deden we het voor.

      

Dank je wel

Dank aan Janine de Kok als kok, de werkgroep NoordZuid (Jan, Toos, Heleen en Corrie) en aan de ondersteuners Marc en Henk.
Hopelijk kunnen we volgend jaar in de Vastentijd weer in het Parochiecentrum samen aan tafel.
Werkgroep NoordZuid
Corrie Hamers

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Handen schudden bij de vredewens

Handen schudden bij de vredewens

Vanaf dinsdag 23 april zullen we in onze kerken weer handen schudden bij de vredewens. Deze gewoonte was door de coronabeperkingen lange tijd in onbruik geraakt. Om het echte contact tussen mensen te bevorderen en een warm gebaar van vrede te stellen, starten we hier weer mee.

Lees meer