Verrassingsactie voor kermisexploitanten

door | feb 18, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Deze week brengen leden van het pastoraal team verrassingstasjes met inhoud naar de kermisexploitanten van Bergen op Zoom. Zo laten we hen merken dat ze niet alleen zijn in deze coronacrisis.
Kermis exploitanten

Al vele maanden hebben de kermisexploitanten van Bergen op Zoom te leiden onder de gevolgen van de coronacrisis. Met deze actie wil het pastoraal team hen graag een hart onder de riem steken. Ze krijgen een verrassingstasje met inhoud uitgereikt. Houd de website in de gaten om te zien wat de verrassing is en hoe de exploitanten gereageerd hebben.

Met elkaar, voor elkaar

De attentie voor de Kermis exploitanten past in een reeks van acties van de Lievevrouweparochie, waarin we telkens aandacht schenken aan andere doelgroepen, die te leiden hebben onder de coronapandemie en de bijbehorende maatregelen. Eerder was er al aandacht voor de bewoners van verpleeghuizen, juffen en meesters en horeca eigenaren. Telkens hebben de acties als thema “Met elkaar, voor elkaar”.

Een steentje bijdragen

De actie voor de kermisexploitanten wordt voor het grootste deel bekostigd uit eerdere opbrengsten van de “Met elkaar, voor elkaar”-acties. Wil je bijdragen en de actie steunen? Dat kan door een gift over te maken op rekeningnummer NL 33 INGB 0001 0692 39 tnv R.-K. Lievevrouweparochie ovv Kermis. Veel dank voor je hulp!

Meer interessante berichten:

De eerste geloofsleerling

De eerste geloofsleerling

Het vierde evangelie – van de evangelist Johannes – hanteert de tegenstelling tussen donker en licht. Jezus brengt licht. Johannes vertelt over een ontmoeting van Jezus met Nikodémus (Joh. 3, 14-21). Nikodémus is de eerste geloofsleerling. Hier start de missionaire kerk waar we tegenwoordig zo veel over spreken en aandacht voor hebben.

Lees meer
Kort parochienieuws week 9

Kort parochienieuws week 9

In het korte parochienieuws van week 9 lees je de opbrengsten, de overledenen van deze week en nodigen we je uit over verschillende activiteiten uit onze agenda.

Lees meer
Noveen tot Sint-Gertrudis

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.

Lees meer