Verwarming OLV van Lourdeskerk

door | mrt 22, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Piet van Schilt schrijft namens het parochiebestuur een bericht over de verwarming in de OLV van Lourdeskerk. Helaas kan hij de datum waarop de verwarming in gebruik wordt genomen, nog niet noemen.

Beste parochianen

Helaas kan ik u nog niet veel zeggen over de nieuwe verwarming in de Lourdeskerk. Zoals eerder al gemeld hebben wij in de periode rondom kerst de kachel niet in bedrijf kunnen stellen, door het gebrek aan onderdelen.
Vervolgens kregen wij te horen dat het wellicht eind februari geleverd zou worden en ook dit was ijdele hoop. Inmiddels heb ik de installateur op bezoek gehad echter ook hij kan dit niet bespoedigen, we zijn afhankelijk van de leverancier in Duitsland wanneer deze de onderdelen geleverd krijgt. Wel is de afspraak gemaakt dat wanneer de onderdelen geleverd worden de verwarming direct in bedrijf wordt gesteld.

Nogmaals onze excuses voor de lange periode waarin u allen als trouwe kerkganger toch naar de kerk bent gekomen en waarbij u de kou trotseerde.

Namens bestuur Lievevrouweparochie, P.A. van Schilt, Bouwzaken

Meer interessante berichten:

Tuinfeest voor gezinnen en jongeren

Tuinfeest voor gezinnen en jongeren

Hebben jullie je al aangemeld voor het tuinfeest van aanstaande zaterdag 22 juni? Het wordt een leuke middag met sport en spel, met dans en wat lekkers, en een leuke kinderviering. Van 14.00 tot 17.00 uur in de tuin van het Parochiecentrum.

Lees meer
KRO NCRV mis vanuit de St.-Gertrudiskerk

KRO NCRV mis vanuit de St.-Gertrudiskerk

Zondag 23 juni wordt de eucharistieviering vanuit de St.-Gertrudiskerk om 10.00 uur live uitgezonden door KRO NCRV op NPO 2. Voorganger is pastoor Paul Verbeek, HMR ondersteunt de liturgie met zang en muziek. Ieder is van harte welkom om in de kerk mee te vieren. De overige vieringen dit weekend vervallen.

Lees meer