Verwarming OLV van Lourdeskerk

door | mrt 22, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

Piet van Schilt schrijft namens het parochiebestuur een bericht over de verwarming in de OLV van Lourdeskerk. Helaas kan hij de datum waarop de verwarming in gebruik wordt genomen, nog niet noemen.

Beste parochianen

Helaas kan ik u nog niet veel zeggen over de nieuwe verwarming in de Lourdeskerk. Zoals eerder al gemeld hebben wij in de periode rondom kerst de kachel niet in bedrijf kunnen stellen, door het gebrek aan onderdelen.
Vervolgens kregen wij te horen dat het wellicht eind februari geleverd zou worden en ook dit was ijdele hoop. Inmiddels heb ik de installateur op bezoek gehad echter ook hij kan dit niet bespoedigen, we zijn afhankelijk van de leverancier in Duitsland wanneer deze de onderdelen geleverd krijgt. Wel is de afspraak gemaakt dat wanneer de onderdelen geleverd worden de verwarming direct in bedrijf wordt gesteld.

Nogmaals onze excuses voor de lange periode waarin u allen als trouwe kerkganger toch naar de kerk bent gekomen en waarbij u de kou trotseerde.

Namens bestuur Lievevrouweparochie, P.A. van Schilt, Bouwzaken

Meer interessante berichten:

Levend brood

Levend brood

‘Geef ons heden ons dagelijks brood’ bidden we in het Onze Vader, en daarmee vragen we dat ons leven goed zou zijn, dat we niets tekort zouden komen, gezond zouden zijn, in een gezond huis zouden wonen en van ons dagelijks leven zouden kunnen genieten.

Lees meer
KRO NCRV TV mis op 4 juni

KRO NCRV TV mis op 4 juni

Op het feest van H. Drie-eenheid wordt de Eucharistieviering vanuit de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes live uitgezonden. De uitzending is te zien op de zender NPO2 om 10.00 uur. Ieder is van harte welkom om de viering in de kerk mee te vieren.

Lees meer