Vier Kerstavond via internet en televisie

door | dec 19, 2020 | Alle leeftijden, Nieuws | 0 Reacties

Op Kerstavond zijn er geen publieke vieringen in onze kerken. Vier daarom thuis mee via internet en televisie.

In de Lievevrouweparochie volgen we het besluit van de Nederlandse bisschoppen voor Kerstavond. Als alternatief bieden we een livestream voor kinderen op internet aan. En het pastoraal team gaat voor in een besloten Eucharistieviering, die te zien zal zijn op ZuidWestTV. In deze alternatieve vieringen kunnen we helaas geen parochianen toelaten.

Livestream voor kinderen

Om 17.00 uur is er een livestream voor kinderen. Diaken Anton Janssen en pastor Fredi Hagedoorn gaan in de OLV van Lourdeskerk voor in een besloten viering van Woord en Gebed. Het kerstverhaal wordt voorgelezen en we leggen het Kindje Jezus in de kribbe. Het Samenzangkoor zingt bekende kerstliedjes. De viering duurt ongeveer een half uur. Kijk voor de link in de agenda.

Kerstvieringen op ZuidWestTV

Om 19.00 uur is er een oecumenische kerstviering vanuit Roosendaal op ZuidWestTV. Het Kerstverhaal wordt nagespeeld, er is muziek en een verslaggever, zoals bij The Passion.

Om 20.00 uur is een uitzending van een besloten Eucharistieviering vanuit de St.-Gertrudiskerk. Het pastoraal team gaat voor. Een cantorgroep van HMR ondersteunt deze viering met muziek. We zijn blij en dankbaar dat het op korte termijn is gelukt om de viering te laten uitzenden.

Extra Nieuwsbrief

Al het nieuws over het aanbod met Kerstavond en Kerstmis, is na te lezen in een extra editie van onze digitale nieuwsbrief. Lees de extra nieuwsbrief hier.

Meer interessante berichten:

Op 2 februari vieren we Maria Lichtmis

In de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes is er op deze dinsdag ’s morgens om 09.00 uur een Eucharistieviering met kaarsenzegening. Voor deze viering dient u te reserveren. Dit kan op telefoonnummer 0164 234867 op werkdagen tussen 09.30 uur en 11.30 uur.

Op 3 februari vieren we de Heilige Blasius

In de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes is er op deze woensdag ’s morgens om 09.00 uur een Eucharistieviering met Blasiuszegen. Voor deze viering dient u te reserveren. Dit kan op telefoonnummer 0164 234867 op werkdagen tussen 09.30 uur en 11.30 uur.

Maak ons af en toe sprakeloos, God

Maak ons af en toe sprakeloos, God, voor al het goede dat op zoveel plaatsen gebeurt:
de inzet van zovele mensen, de tijd en de aandacht die ze zomaar geven…