Vier Kerstmis

door | dec 15, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

De Nederlandse Bisschoppen nodigen je van harte uit om Kerstmis te vieren, ook al is dit jaar alles anders door Covid- 19. Kijk op www.vierkerstmis.nl voor suggesties om Kerstmis in de parochie of thuis te vieren.
Initiatieven gebundeld

Verschillende initiatieven worden op de website van de bisschoppen gebundeld. Er staan bijvoorbeeld liturgieboekjes op, om Kerstmis thuis mee te vieren via livestream of televisie. En je kunt kerstkaarten downloaden om aan iemand die een mooie groet kan gebruiken, te versturen.  Binnenkort verschijnt er ook een doeboekje om samen met kinderen Kerstmis te vieren en nog meer. Doe mee, Vier Kerstmis!

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.