Viering Rouw en Verlies

door | nov 30, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Op 18 december is er een viering van Rouw en Verlies, met als thema: Gedenken en dankbaar zijn.

We hebben ieder zo onze eigen gedenkdagen waarin onze gedachten bij de overleden dierbaren zijn. De Kerstdagen zijn van die gedenkdagen voor velen van ons. Hoe gedenkt u uw dierbare die u het meeste mist? Met een lach, een traan, vele herinneringen, met dankbaarheid of overheerst de pijn nog? We staan hierbij stil in de viering van rouw en verlies op zondag 18 december 2022.

Vieren en ontmoeten

We hopen u dan weer te ontmoeten in de Sint Catharinakapel, ingang Klaverstraat te Bergen op Zoom, om 14:30 uur en we sluiten de viering af met een kop koffie of thee om na te praten en te delen.
Kent u andere mensen die mogelijk belangstelling hebben voor deze viering wilt u deze uitnodiging dan doorgeven of hen er op attent maken?
Werkgroep “Rouw en Verlies”

Meer interessante berichten:

Lievevrouweparochie brengt Paasfilm over thuis komen

Lievevrouweparochie brengt Paasfilm over thuis komen

De opnames van de nieuwe Paasfilm zijn geslaagd. De film gaat woensdag 13 maart in première in het Eventum in Bergen op Zoom. Daarna is “Welkom thuis” online te bekijken op de website van de parochie en op Eerste Paasdag 31 maart op televisie bij ZuidWest TV.

Lees meer
Vastenprentje nummer 3

Vastenprentje nummer 3

Tijdens de Veertigdagentijd vraagt de Vastenactie aandacht voor inwoners van Zimbabwe. Werkgroep NoordZuid maakt voor ieder weekend een prentje, met informatie over het project.

Lees meer