Viering Rouw en Verlies

door | nov 30, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Op 18 december is er een viering van Rouw en Verlies, met als thema: Gedenken en dankbaar zijn.

We hebben ieder zo onze eigen gedenkdagen waarin onze gedachten bij de overleden dierbaren zijn. De Kerstdagen zijn van die gedenkdagen voor velen van ons. Hoe gedenkt u uw dierbare die u het meeste mist? Met een lach, een traan, vele herinneringen, met dankbaarheid of overheerst de pijn nog? We staan hierbij stil in de viering van rouw en verlies op zondag 18 december 2022.

Vieren en ontmoeten

We hopen u dan weer te ontmoeten in de Sint Catharinakapel, ingang Klaverstraat te Bergen op Zoom, om 14:30 uur en we sluiten de viering af met een kop koffie of thee om na te praten en te delen.
Kent u andere mensen die mogelijk belangstelling hebben voor deze viering wilt u deze uitnodiging dan doorgeven of hen er op attent maken?
Werkgroep “Rouw en Verlies”

Meer interessante berichten:

Actie Kerkbalans in volle gang

Actie Kerkbalans in volle gang

Actie Kerkbalans is in volle gang. De brief met de oproep om een financiële bijdrage te doen aan de Lievevrouweparochie heb je als het goed is al binnen. Met jouw steun maak je de kerk van morgen mogelijk. Doe je ook mee?

Lees meer
Herdenking Watersnoodramp

Herdenking Watersnoodramp

Op 1 februari wordt in de kerken van Lepelstraat en Halsteren de Watersnoodramp herdacht. In de nacht van 31 januari op 1 februari 1953 verdronken in Halsteren 63 mensen en in Lepelstraat 15 mensen.

Lees meer