Vieringen en activiteiten in de Goede Week en met Pasen

door | mrt 15, 2023 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

In de parochie organiseren we tal van vieringen en activiteiten in de Goede Week en met Pasen. In een folder staat alles overzichtelijk bij elkaar. Download de folder hier of neem hem vanaf 18 maart mee vanuit de kerken of het Parochiecentrum.
Brandde ons hart niet?

Met het thema “Brandde ons hart niet?” vieren we dit jaar Pasen. De Goede Week is de bijzondere week voor Pasen. Vreugde en hoop, lijden, verdriet en wanhoop liggen dicht bij elkaar. In de Kerk vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. Met Pasen vieren we de kern van ons geloof: het leven is sterker dan de dood. In deze folder staan de vieringen en bijeenkomsten in de Goede Week in de Lievevrouweparochie. In tal van activiteiten krijgt het Paasfeest vorm. We nodigen je van harte uit om met ons mee te vieren. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Alle vieringen van de Goede Week en Pasen zijn te volgen via livestream: www.lievevrouweparochie.nl/livestream/

Download hier de folder: www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2023/03/Vieringen-en-activiteiten-Pasen-2023-folder.pdf

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Handen schudden bij de vredewens

Handen schudden bij de vredewens

Vanaf dinsdag 23 april zullen we in onze kerken weer handen schudden bij de vredewens. Deze gewoonte was door de coronabeperkingen lange tijd in onbruik geraakt. Om het echte contact tussen mensen te bevorderen en een warm gebaar van vrede te stellen, starten we hier weer mee.

Lees meer