Vieringen en activiteiten in de Goede Week en met Pasen

door | mrt 15, 2023 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

In de parochie organiseren we tal van vieringen en activiteiten in de Goede Week en met Pasen. In een folder staat alles overzichtelijk bij elkaar. Download de folder hier of neem hem vanaf 18 maart mee vanuit de kerken of het Parochiecentrum.
Brandde ons hart niet?

Met het thema “Brandde ons hart niet?” vieren we dit jaar Pasen. De Goede Week is de bijzondere week voor Pasen. Vreugde en hoop, lijden, verdriet en wanhoop liggen dicht bij elkaar. In de Kerk vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. Met Pasen vieren we de kern van ons geloof: het leven is sterker dan de dood. In deze folder staan de vieringen en bijeenkomsten in de Goede Week in de Lievevrouweparochie. In tal van activiteiten krijgt het Paasfeest vorm. We nodigen je van harte uit om met ons mee te vieren. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Alle vieringen van de Goede Week en Pasen zijn te volgen via livestream: www.lievevrouweparochie.nl/livestream/

Download hier de folder: www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2023/03/Vieringen-en-activiteiten-Pasen-2023-folder.pdf

Meer inspiratie:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Serie Geloofsbelijdenis gestart in ReliVisie

Serie Geloofsbelijdenis gestart in ReliVisie

In ReliVisie is afgelopen vrijdag een nieuwe rubriek gestart, over de Geloofsbelijdenis. Telkens bespreken we één van de twaalf artikelen van het geloof. Zo komen we meer te weten over de kern van ons geloof en wat dat vandaag voor ons betekent.

Lees meer
Terugblik Sinterklaasweekend in beide kerken

Terugblik Sinterklaasweekend in beide kerken

Afgelopen weekend was Sinterklaas met zijn Pieten te gast in een feestelijke eucharistieviering in de OLV van Lourdeskerk. Meer dan dertig (!) kinderen keken hun ogen uit en mochten Sint een hand geven. Pastoor Paul Verbeek ontving van de Sint een prachtig gedicht, wat hij in plaats van de preek voorlas die ochtend in de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer