Vieringen en activiteiten in de Goede Week en met Pasen

door | mrt 15, 2023 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

In de parochie organiseren we tal van vieringen en activiteiten in de Goede Week en met Pasen. In een folder staat alles overzichtelijk bij elkaar. Download de folder hier of neem hem vanaf 18 maart mee vanuit de kerken of het Parochiecentrum.
Brandde ons hart niet?

Met het thema “Brandde ons hart niet?” vieren we dit jaar Pasen. De Goede Week is de bijzondere week voor Pasen. Vreugde en hoop, lijden, verdriet en wanhoop liggen dicht bij elkaar. In de Kerk vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. Met Pasen vieren we de kern van ons geloof: het leven is sterker dan de dood. In deze folder staan de vieringen en bijeenkomsten in de Goede Week in de Lievevrouweparochie. In tal van activiteiten krijgt het Paasfeest vorm. We nodigen je van harte uit om met ons mee te vieren. Ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Alle vieringen van de Goede Week en Pasen zijn te volgen via livestream: www.lievevrouweparochie.nl/livestream/

Download hier de folder: www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2023/03/Vieringen-en-activiteiten-Pasen-2023-folder.pdf

Meer inspiratie:

Noveen tot Titus Brandsma

Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf dinsdag 28 maart 2023 bidden we in onze parochie de Noveen tot Titus Brandsma. We bidden de novenen voor vrede in Oekraïne en op de wereld. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

Lees meer
Noveen tot Onze Lieve Vrouw ter Nood

Noveen tot Onze Lieve Vrouw ter Nood

Met ingang van zondag 19 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Onze Lieve Vrouw ter Nood. De Noveen is ontstaan vanuit het heiligdom te Heiloo. Deze Noveen kan overigens ook worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat bij ons Parochiecentrum.

Lees meer
Voorlichtingsbijeenkomsten bisdombedevaart

Voorlichtingsbijeenkomsten bisdombedevaart

Van 23 tot en met 28 oktober 2023 organiseert bisdom Breda een bedevaart, in de voetsporen van Bernardus van Clairvaux. Volgelingen van hem brachten geloofsgemeenschappen in ons bisdom tot bloei. Donderdagmiddag 23 maart is er in Oudenbosch een voorlichtingsbijeenkomst over deze bijzondere reis. Ook op andere plaatsen in ons bisdom zijn zulke bijeenkomsten gepland.

Lees meer