Voorbereiding Eerste Heilige Communie start

door | feb 18, 2021 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

In mei en juni ontvangen de communicanten van vorig jaar en dit jaar de Eerste Heilige Communie. Dat is een groot feest. En een feest wordt nog mooier als je je goed voorbereid op het feest. Daarom starten we zondag 21 februari met de bijeenkomsten.

Het is jammer dat we door de strenge corona maatregelen nog niet echt bij elkaar kunnen komen. Toch gaan we starten; dat doen we dus digitaal. De komende dagen brengen we de werkmappen thuis langs. En de ouders ontvangen een email met de link. Zo kunnen we 21 februari goed van start.

Echt ontmoeten

We voelen het nu allemaal: digitaal ontmoeten is niet echt ontmoeten. We missen mensen om ons heen; onze familie, onze vrienden, klasgenoten, collega’s. Daarom hopen we dat we in de loop van de voorbereiding echt bij elkaar kunnen komen. En Jezus wil dat ook. Hij is ook graag bij mensen, jong en oud. Kijk maar naar het plaatje hierboven.

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 9

Kort parochienieuws week 9

In het korte parochienieuws van week 9 lees je de opbrengsten, de overledenen van deze week en nodigen we je uit over verschillende activiteiten uit onze agenda.

Lees meer
Noveen tot Sint-Gertrudis

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.

Lees meer