Voorbereiding Eerste Heilige Communie start

door | feb 18, 2021 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

In mei en juni ontvangen de communicanten van vorig jaar en dit jaar de Eerste Heilige Communie. Dat is een groot feest. En een feest wordt nog mooier als je je goed voorbereid op het feest. Daarom starten we zondag 21 februari met de bijeenkomsten.

Het is jammer dat we door de strenge corona maatregelen nog niet echt bij elkaar kunnen komen. Toch gaan we starten; dat doen we dus digitaal. De komende dagen brengen we de werkmappen thuis langs. En de ouders ontvangen een email met de link. Zo kunnen we 21 februari goed van start.

Echt ontmoeten

We voelen het nu allemaal: digitaal ontmoeten is niet echt ontmoeten. We missen mensen om ons heen; onze familie, onze vrienden, klasgenoten, collega’s. Daarom hopen we dat we in de loop van de voorbereiding echt bij elkaar kunnen komen. En Jezus wil dat ook. Hij is ook graag bij mensen, jong en oud. Kijk maar naar het plaatje hierboven.

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer