Voorstelling Do you believe

door | feb 21, 2023 | Alle leeftijden, Jongeren, Nieuws | 0 Reacties

In aanloop naar the Passion op Witte Donderdag organiseert de Protestantse Kerk in Nederland een concertreeks. Zaterdag 11 maart is er een concert van Kindertheater Knettergek en Amazing Teens & Voices in de Ontmoetingskerk in Bergen op Zoom.

Amazing Teens & Voices en Matthijs Hoornaar (van Kindertheater Knettergek) geven een voorstelling rondom het thema ‘Do you believe?’. Uit liefde voor jou stierf Jezus aan het kruis. Geloof jij het of geloof je het wel?! Een voorstelling met zang, dans en theater. Aangevuld met een lichtshow, filmpjes en verhalen is het een voorstelling voor tieners, jongeren en volwassenen.

40 daagse

We gedenken in de 40 dagen voor Pasen het lijden en sterven van Jezus. En al heel wat jaren wordt op Witte Donderdag op TV The Passion uitgezonden. In de Veertigdagentijd organiseert de Protestantse Kerk in Nederland een bijzondere activiteit: The Passion 40 daagse. Ook de Ontmoetingskerk in Bergen op Zoom doet hier dit jaar aan mee. En wel met een uniek project voor tieners en jongeren. En natuurlijk zijn ouders ook welkom!

Kaartjes bestellen

Wil jij en wilt u ook met deze voorstelling toeleven naar Pasen? Bestel dan nu een kaartje via de website thepassion40daagse.nl/concerten/amazing-teens-en-voices-met-kindertheater-knettergek. Zaterdag 11 maart, om 19:30 uur, Ontmoetingskerk, Bolwerk Zuid 134, Bergen op Zoom. De kerk is open vanaf 19.00 uur. Kaartjes kosten € 3,50 voor kinderen en € 7,50 voor volwassenen. De opbrengst gaat naar het project van Kerk in Actie in Moldavië.
Voor vragen kun je, kunt u contact opnemen met Henry Schutte, kerkelijk werker jeugd, tel 06-15361525, e-mail: kw-jeugd@pgboz.onmicrosoft.com
Heel hartelijk welkom!

Meer interessante berichten:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer