Vrijwilligers gezocht

door | dec 11, 2020 | Alle leeftijden, Nieuws | 0 Reacties

VACATUREBANK Degene die interesse heeft in onderstaande vacatures kan contact opnemen met het parochiecentrum telefoon: 0164-233574.
Bloemengroep St.-Gertrudiskerk

Voor het verzorgen van de bloemaankleding in de kerk is het hele jaar door een bloemengroep actief. Er is regelmatig contact met de leden van het pastoraal team en de kosters. Enig inzicht of ervaring in de ‘’bloemmaterie’’ is aanbevolen of in ieder geval enthousiasme. Door het jaar wordt enkele uren per week aan deze activiteit besteed, maar bij Feestdagen zijn dat meer.

Begrafeniskoster in de OLV van Lourdeskerk

Er zijn enkele kosters die ook als acoliet de uitvaartdiensten mede verzorgen. Voor een goede invulling van de taken komt deze groep enkele personen tekort die willen meehelpen als een koster / acoliet. Met de voorganger wordt overlegd wat eventuele bijzonderheden in de uitvaart zijn. Als dit vrijwilligerswerk bij u past, u zich betrokken voelt bij zo’n bijzondere viering en mee wil werken aan de rituelen die bij een kerkelijk afscheid horen, meldt u zich dan aan.

Distributie inZOOMen

Vier keer per jaar wordt het blad dat u leest, bij u in de brievenbus gedaan door een groot aantal vrijwilligers. Regelmatig komt het voor dat een bezorger, om uiteenlopende redenen niet in de gelegenheid is om zijn / haar ronde te doen. Het blad komt dan te laat bij u in de bus en dat is jammer. Wie één keer in de drie maanden een uurtje over heeft, is welkom bij de club bezorgers inZOOMen.

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.