Zeven jaar pastor

door | nov 24, 2020 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Op 1 december is pastor Fredi Hagedoorn zeven jaar werkzaam als pastor in de Lievevrouweparochie. Afgelopen weekend heeft ze daar in de drie vieringen in beide kerken bij stil gestaan.
Dankbaarheid

Uit haar openingswoord: “Voor mij is dit een weekend van dankbaarheid. Op 1 december ben ik zeven jaar als pastor werkzaam in de Lievevrouweparochie. Zeven jaar is geen officieel feestgetal, en mijn moeder waarschuwde nog dat nu hopelijk geen zeven magere jaren volgen, na zeven jaren van vreugde. Toch vind ik het fijn om er even bij stil te staan en dankbaarheid te voelen. Dankbaarheid om hier te mogen werken, in deze levendige parochie, waar ik al mijn creativiteit en enthousiasme kwijt kan. Ik weet me gedragen door jullie en mijn collega’s.

Bij mijn presentatieviering had Paul een lange preek, waarin hij al zijn verwachtingen voor mij opsomde. Ik hoop dat ik er iets van heb kunnen waarmaken in mijn werk tot nu toe. Ik ben blij dat mijn ouders, mijn man, mijn zus en zwager en goede vrienden dit weekend in verschillende vieringen aanwezig zijn en met mij meevieren.”

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.