Zin op Zaterdag 4 februari 2023

door | jan 24, 2023 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Wat weten wij van Jezus?
Een lezing

Deze keer heeft Zin op Zaterdag een lezing met de vraag “Wat weten wij van Jezus?”; van zijn leven, van zijn handelen en zijn daden. De lezing is een verhandeling in geschiedkundige en theologische zin. Wat er vast ligt over zijn leven en zeker ook wat betreft zijn leer die Hij in de laatste jaren van zijn leven uitgebreid heeft verteld aan zijn leerlingen en de andere mensen om Hem heen.

Na de lezing is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wanneer?

Deze Zin op Zaterdag vindt deze keer plaats in de St.-Catharinakapel, ingang poort Klaverstraat, om 19.00 uur op zaterdag 4 februari 2023.

Zin op Zaterdag staat voor:

verbinding- verdieping- vernieuwing!
De Lievevrouweparochie wil eigentijdse, inspirerende bijeenkomsten organiseren voor mensen die elkaar willen ontmoeten, om samen met anderen spiritualiteit en zingeving te beleven.
iedere 1e zaterdag van de maand in de Gertrudiskerk.
De toegang is gratis, een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld.

U bent van harte welkom.

Meer inspiratie:

Kijk de nieuwe paasfilm “Welkom thuis”

Kijk de nieuwe paasfilm “Welkom thuis”

Kijk hier naar de nieuwe paasfilm “Welkom thuis”. De film gaat over thuis komen bij je familie, na een periode van ruzie of geen contact. En over thuiskomen bij God en in de kerk. Het verhaal is gebaseerd op de parabel van de Verloren Zoon.

Lees meer
Geloofsbelijdenis 8: Ik geloof in de heilige Geest

Geloofsbelijdenis 8: Ik geloof in de heilige Geest

In de achtste aflevering over de Geloofsbelijdenis staan dominee Wim Lolkema en pastor Fredi Hagedoorn stil bij “Ik geloof in de heilige Geest”. De serie wordt uitgezonden in ReliVisie op ZuidWest TV. Het filmpje is ook hier te bekijken.

Lees meer
Vastenprentje week 5

Vastenprentje week 5

Tijdens de Veertigdagentijd vraagt de Vastenactie aandacht voor inwoners van Zimbabwe. Werkgroep NoordZuid maakt voor ieder weekend een prentje, met informatie over het project.

Lees meer