Zin op Zaterdag 4 februari 2023

door | jan 24, 2023 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Wat weten wij van Jezus?
Een lezing

Deze keer heeft Zin op Zaterdag een lezing met de vraag “Wat weten wij van Jezus?”; van zijn leven, van zijn handelen en zijn daden. De lezing is een verhandeling in geschiedkundige en theologische zin. Wat er vast ligt over zijn leven en zeker ook wat betreft zijn leer die Hij in de laatste jaren van zijn leven uitgebreid heeft verteld aan zijn leerlingen en de andere mensen om Hem heen.

Na de lezing is er de mogelijkheid om vragen te stellen.

Wanneer?

Deze Zin op Zaterdag vindt deze keer plaats in de St.-Catharinakapel, ingang poort Klaverstraat, om 19.00 uur op zaterdag 4 februari 2023.

Zin op Zaterdag staat voor:

verbinding- verdieping- vernieuwing!
De Lievevrouweparochie wil eigentijdse, inspirerende bijeenkomsten organiseren voor mensen die elkaar willen ontmoeten, om samen met anderen spiritualiteit en zingeving te beleven.
iedere 1e zaterdag van de maand in de Gertrudiskerk.
De toegang is gratis, een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld.

U bent van harte welkom.

Meer inspiratie:

Noveen tot Titus Brandsma

Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf dinsdag 28 maart 2023 bidden we in onze parochie de Noveen tot Titus Brandsma. We bidden de novenen voor vrede in Oekraïne en op de wereld. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

Lees meer
Vieringen en activiteiten in de Goede Week en met Pasen

Vieringen en activiteiten in de Goede Week en met Pasen

In de parochie organiseren we tal van vieringen en activiteiten in de Goede Week en met Pasen. In een folder staat alles overzichtelijk bij elkaar. Download de folder hier of neem hem vanaf 18 maart mee vanuit de kerken of het Parochiecentrum.

Lees meer
Noveen tot Onze Lieve Vrouw ter Nood

Noveen tot Onze Lieve Vrouw ter Nood

Met ingang van zondag 19 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Onze Lieve Vrouw ter Nood. De Noveen is ontstaan vanuit het heiligdom te Heiloo. Deze Noveen kan overigens ook worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat bij ons Parochiecentrum.

Lees meer