Zin op Zaterdag Lezing door Margot Damen

door | feb 2, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Zaterdag 6 februari lezing: Corona, ’n ander perspectief door Margot Damen. Een Interactieve lezing voor Zin op Zaterdag in de St. Gertrudiskerk te Bergen op Zoom.
Uitnodiging

Hoe interactief kun je zijn binnen de veilige anderhalve meter die Corona ons toestaat? Welk perspectief valt er te kiezen als je alle hoeken van je huis al hebt gezien en uitgekeken bent op de vier muren die ons al bijna ‘n jaar aanstaren? Hoelang moeten we nog wachten, en waarop? Wat MOED er blijkbaar anders? Wat kunnen we en wat kan ik ermee?
Als alles duister is…………?

De viering vindt plaats in de St.-Gertrudiskerk om 19.00 uur op zaterdag 6 februari. Reserveren is verplicht. Op werkdagen (behalve vrijdagmiddag) op telefoonnummer 0164 233 574.

Zin op Zaterdag staat voor:

verbinding- verdieping- vernieuwing!
De Lievevrouweparochie wil eigentijdse, inspirerende bijeenkomsten organiseren voor mensen die elkaar willen ontmoeten, om samen met anderen spiritualiteit en zingeving te beleven.
De bijeenkomsten hebben steeds ‘n ander thema en vinden plaats op iedere 1e zaterdag van de maand in de St.-Gertrudiskerk.

Gratis toegang

De toegang is gratis, een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld.
U bent van harte welkom.

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Handen schudden bij de vredewens

Handen schudden bij de vredewens

Vanaf dinsdag 23 april zullen we in onze kerken weer handen schudden bij de vredewens. Deze gewoonte was door de coronabeperkingen lange tijd in onbruik geraakt. Om het echte contact tussen mensen te bevorderen en een warm gebaar van vrede te stellen, starten we hier weer mee.

Lees meer