Zin op Zaterdag over Maria

door | apr 21, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Tijdens Zin op Zaterdag op 1 mei zal Anna van Luijk, aan de hand van haar persoonlijk verhaal, ons meenemen en stil laten staan bij de betekenis die Maria in het leven van ieder van ons kan hebben. Mevrouw Van Luijk is theologe en ritueel begeleidster. Een goede aanrader als start van de meimaand.

Het thema van deze Zin op Zaterdag is: “Maria, bijzondere vrouw voor elke dag”.

Jan Verswijveren (gitaar en zang) en Marjan van Rooij (dwarsfluit) zullen deze Zin op Zaterdag muzikaal ondersteunen.

In de St.-Gertrudiskerk

Deze Zin op Zaterdag vindt plaats in de St.-Gertrudiskerk, ingang Kerkstraat, om 19.00 uur op zaterdag 1 mei 2021. Reserveren is verplicht. Reserveren kan telefonisch op werkdagen (behalve op vrijdagmiddag) op telefoonnummer 0164 233 574.

Over Zin op Zaterdag

Zin op Zaterdag staat voor: verbindingverdieping- vernieuwing!

De Lievevrouweparochie wil eigentijdse, inspirerende bijeenkomsten organiseren voor mensen die elkaar willen ontmoeten, om samen met anderen spiritualiteit en zingeving te beleven. De bijeenkomsten hebben steeds ‘n ander thema en vinden plaats op iedere 1e zaterdag van de maand in de St.-Gertrudiskerk.

De toegang is gratis, een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld. U bent van harte welkom.

Meer inspiratie:

Noveen tot Titus Brandsma

Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf woensdag 21 juli bidden we in onze parochie de Noveen tot Titus Brandsma. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

Lees meer
De Noveen ter ere van de Martelaren van Gorcum

De Noveen ter ere van de Martelaren van Gorcum

Met ingang van maandag 12 juli bidden we de Noveen ter ere van de Martelaren van Gorcum. Je kunt deze Noveen downloaden van deze website of een gedrukt exemplaar ophalen bij het Parochiecentrum. De negentien heilige Martelaren van Gorcum werden op 9 juli 1572 door Watergeuzen opgehangen in een oude turfschuur nabij Den Briel. Ze werden vervolgd vanwege hun rooms-katholieke geloofsovertuiging.

Lees meer