Zin op Zaterdag: Schrijf jij je ook in voor “Onze Vader”?

door | mei 24, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Op zaterdag 5 juni 2021 vindt er weer een Zin op Zaterdag plaats met als thema: Schrijf jij je ook in voor “Onze Vader”? Door welke zin, door welk woord in het Onze Vader wordt u geraakt en wat heeft dit u vandaag te zeggen.

We nemen de tijd en de gelegenheid om dit geraakt zijn uit te drukken in uw eigen woorden, uw persoonlijk gebed en dit desgewenst met elkaar te delen.

Muzikale begeleiding

Henk Beijen zal dit samen zijn muzikaal begeleiden met gitaar en zang; en Karin van der Velden zal dit samenzijn muzikaal begeleiden met fluit.

Schrijft u ook met ons mee?

We zien uw komst graag tegemoet op zaterdag 5 juni in de St.-Gertrudiskerk, ingang Kerkstraat.
Reserveren is verplicht. Op werkdagen (behalve vrijdagmiddag) op telefoonnummer 0164 233 574.

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Handen schudden bij de vredewens

Handen schudden bij de vredewens

Vanaf dinsdag 23 april zullen we in onze kerken weer handen schudden bij de vredewens. Deze gewoonte was door de coronabeperkingen lange tijd in onbruik geraakt. Om het echte contact tussen mensen te bevorderen en een warm gebaar van vrede te stellen, starten we hier weer mee.

Lees meer