Zin op Zaterdag: Schrijf jij je ook in voor “Onze Vader”?

door | mei 24, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Op zaterdag 5 juni 2021 vindt er weer een Zin op Zaterdag plaats met als thema: Schrijf jij je ook in voor “Onze Vader”? Door welke zin, door welk woord in het Onze Vader wordt u geraakt en wat heeft dit u vandaag te zeggen.

We nemen de tijd en de gelegenheid om dit geraakt zijn uit te drukken in uw eigen woorden, uw persoonlijk gebed en dit desgewenst met elkaar te delen.

Muzikale begeleiding

Henk Beijen zal dit samen zijn muzikaal begeleiden met gitaar en zang; en Karin van der Velden zal dit samenzijn muzikaal begeleiden met fluit.

Schrijft u ook met ons mee?

We zien uw komst graag tegemoet op zaterdag 5 juni in de St.-Gertrudiskerk, ingang Kerkstraat.
Reserveren is verplicht. Op werkdagen (behalve vrijdagmiddag) op telefoonnummer 0164 233 574.

Meer inspiratie:

Noveen tot Titus Brandsma

Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf woensdag 21 juli bidden we in onze parochie de Noveen tot Titus Brandsma. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

Lees meer
De Noveen ter ere van de Martelaren van Gorcum

De Noveen ter ere van de Martelaren van Gorcum

Met ingang van maandag 12 juli bidden we de Noveen ter ere van de Martelaren van Gorcum. Je kunt deze Noveen downloaden van deze website of een gedrukt exemplaar ophalen bij het Parochiecentrum. De negentien heilige Martelaren van Gorcum werden op 9 juli 1572 door Watergeuzen opgehangen in een oude turfschuur nabij Den Briel. Ze werden vervolgd vanwege hun rooms-katholieke geloofsovertuiging.

Lees meer