Zin op Zaterdag (Hernieuwde) kennismaking met Henri Nouwen

door | okt 25, 2023 | Nieuws

In deze Zin op Zaterdag nemen Jo Staps en Claartje van Tilborg je mee in het gedachtegoed van Henri Nouwen.

In deze Zin op Zaterdag nemen Jo Staps en Claartje van Tilborg je mee in het gedachtegoed van Henri Nouwen, theoloog, priester, universitair docent en schrijver. Van zijn vele boeken laten we je kennismaken met Open Handen, Eindelijk Thuis en Adam. Jan Verswijveren verzorgt de muzikale omlijsting van deze Zin op Zaterdag. Na afloop is de mogelijkheid om vragen te stellen en/of gedachten uit te wisselen.

Deze Zin op Zaterdag vindt plaats in de St. Catharinakapel om 19.00 uur op zaterdag 4 november 2023, ingang Klaverstraat. Aanmelden is niet nodig. De toegang is gratis. Een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld.

Zin op Zaterdag

Zin op Zaterdag staat voor: verbinding- verdieping- vernieuwing! De  Lievevrouweparochie wil eigentijdse, inspirerende bijeenkomsten organiseren voor mensen die elkaar willen ontmoeten, om samen met anderen spiritualiteit en zingeving te beleven. De bijeenkomsten hebben steeds ‘n ander thema en vinden plaats op iedere eerste zaterdag van de maand in de Sint Catharinakapel.

 

 

Meer interessante berichten:

Afscheid diaken Anton Janssen

Afscheid diaken Anton Janssen

Zondag 7 juli namen we in een goed gevulde kerk afscheid van diaken Anton Janssen en zijn vrouw Inge Meijer. Diaken Anton heeft een nieuwe opdracht aanvaard in de parochies van Zundert en Rucphen.

Lees meer
Feestdag Marie Adolphine

Feestdag Marie Adolphine

Op zondag 14 juli wordt de jaarlijkse feestdag van de heilige Zr. Marie Adolphine gevierd. Zij is de enige heilige van bisdom Breda. In Ossendrecht is er een gebedstocht, processie en eucharistieviering. Van harte welkom om mee te lopen en mee te vieren.

Lees meer