Zin op Zaterdag viert “Zon en Schaduw”

door | mei 23, 2023 | Nieuws

Zin op Zaterdag organiseert zaterdagavond 3 juni een viering met als thema “Zon en Schaduw”.

In de natuur vinden wij de luwte na de storm, het jonge opschietende groen naast het afgevallen herfstblad, de donkere samengepakte wolken en de stralend blauwe lucht, de zon en de schaduw. Het spreekwoord na regen komt zonneschijn geeft iets weer over de contrasten in ons eigen leven. We leven dagelijks met momenten van vreugde en verdriet, van boosheid en van blijdschap, van donker en van licht. En misschien kunnen we wel zeggen dat deze contrasten het leven ook boeiend en compleet maken. In de viering met het thema Zon en Schaduw staan we stil bij deze ogenschijnlijke tegenstellingen en hoe een ieder van ons dit ervaart.

Deze Zin op Zaterdag vindt plaats in de St.-Gertrudiskerk, ingang Kerkstraat, om 19.00 uur op zaterdag 3 juni 2023. Aanmelden is niet nodig.
De toegang is gratis. Een vrije bijdrage wordt op prijs gesteld.

Zin op Zaterdag

Zin op Zaterdag staat voor: verbinding- verdieping- vernieuwing! De  Lievevrouweparochie wil eigentijdse, inspirerende bijeenkomsten organiseren voor mensen die elkaar willen ontmoeten, om samen met anderen spiritualiteit en zingeving te beleven. De bijeenkomsten hebben steeds ‘n ander thema en vinden plaats op iedere 1e zaterdag van de maand in de St.-Gertrudiskerk.

 

Meer interessante berichten:

Levend brood

Levend brood

‘Geef ons heden ons dagelijks brood’ bidden we in het Onze Vader, en daarmee vragen we dat ons leven goed zou zijn, dat we niets tekort zouden komen, gezond zouden zijn, in een gezond huis zouden wonen en van ons dagelijks leven zouden kunnen genieten.

Lees meer
KRO NCRV TV mis op 4 juni

KRO NCRV TV mis op 4 juni

Op het feest van H. Drie-eenheid wordt de Eucharistieviering vanuit de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes live uitgezonden. De uitzending is te zien op de zender NPO2 om 10.00 uur. Ieder is van harte welkom om de viering in de kerk mee te vieren.

Lees meer