Zondag 3 juli Peuter/Kleuter viering

door | jun 29, 2022 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 3 juli is er weer een peuter-/kleuterviering voor onze allerjongste parochianen en hun gezinnen. Het thema is ‘Vakantie’. Kom je ook?

De Peuter-/kleuterviering begint om 9.30 uur in de OLV van Lourdeskerk. We zingen, bidden en praten samen. Je mag je naam opplakken op een groot bord en een kaarsje aansteken. Het is de laatste Geef-mij-je-hand-viering voor de grote vakantie. Daarom gaat het over ‘vakantie’. Je mag iets meebrengen dat je meeneemt op vakantie.

Willen je ouders ook naar de gezinsviering van 11 uur? Geen probleem, we hebben een leuke speurtocht tussen beide vieringen in!

Geef mij je hand viering

De vieringen hebben een vast ritme en zijn daardoor heel herkenbaar voor de allerkleinsten. We vatten het samen onder Geef mij je hand! Vieringen voor kinderen van 0 tot 6 jaar en hun gezin. Na afloop kunnen we elkaar ontmoeten in de koffiehoek.

Meer interessante berichten:

Actie Kerkbalans in volle gang

Actie Kerkbalans in volle gang

Actie Kerkbalans is in volle gang. De brief met de oproep om een financiële bijdrage te doen aan de Lievevrouweparochie heb je als het goed is al binnen. Met jouw steun maak je de kerk van morgen mogelijk. Doe je ook mee?

Lees meer
Herdenking Watersnoodramp

Herdenking Watersnoodramp

Op 1 februari wordt in de kerken van Lepelstraat en Halsteren de Watersnoodramp herdacht. In de nacht van 31 januari op 1 februari 1953 verdronken in Halsteren 63 mensen en in Lepelstraat 15 mensen.

Lees meer