Zondag 3 juli Peuter/Kleuter viering

door | jun 29, 2022 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Op zondag 3 juli is er weer een peuter-/kleuterviering voor onze allerjongste parochianen en hun gezinnen. Het thema is ‘Vakantie’. Kom je ook?

De Peuter-/kleuterviering begint om 9.30 uur in de OLV van Lourdeskerk. We zingen, bidden en praten samen. Je mag je naam opplakken op een groot bord en een kaarsje aansteken. Het is de laatste Geef-mij-je-hand-viering voor de grote vakantie. Daarom gaat het over ‘vakantie’. Je mag iets meebrengen dat je meeneemt op vakantie.

Willen je ouders ook naar de gezinsviering van 11 uur? Geen probleem, we hebben een leuke speurtocht tussen beide vieringen in!

Geef mij je hand viering

De vieringen hebben een vast ritme en zijn daardoor heel herkenbaar voor de allerkleinsten. We vatten het samen onder Geef mij je hand! Vieringen voor kinderen van 0 tot 6 jaar en hun gezin. Na afloop kunnen we elkaar ontmoeten in de koffiehoek.

Meer interessante berichten:

Lievevrouweparochie brengt Paasfilm over thuis komen

Lievevrouweparochie brengt Paasfilm over thuis komen

De opnames van de nieuwe Paasfilm zijn geslaagd. De film gaat woensdag 13 maart in première in het Eventum in Bergen op Zoom. Daarna is “Welkom thuis” online te bekijken op de website van de parochie en op Eerste Paasdag 31 maart op televisie bij ZuidWest TV.

Lees meer
Vastenprentje nummer 3

Vastenprentje nummer 3

Tijdens de Veertigdagentijd vraagt de Vastenactie aandacht voor inwoners van Zimbabwe. Werkgroep NoordZuid maakt voor ieder weekend een prentje, met informatie over het project.

Lees meer