Ik ben de deur

door | jul 20, 2020 | Onderwerp van de week | 0 Reacties

'Ik ben de deur', zei Jezus. 'Wie door Mij binnenkomt, zal gered en bevrijd worden. Ik ben gekomen opdat je leven mag bezitten, en wel in overvloed.' ( naar Johannes 10,9-10)Zoals Jezus zou ik ook op mijn beurt een open deur voor anderen kunnen zijn, die geborgenheid en veiligheid kan betekenen, en bereid te zijn de 'groene weiden' met ieder ander te delen.

Meer interessante berichten:

Zeven jaar pastor

Op 1 december is pastor Fredi Hagedoorn zeven jaar werkzaam als pastor in de Lievevrouweparochie. Afgelopen weekend heeft ze daar in de drie vieringen in beide kerken bij stil gestaan.

Lancering nieuwe website

Vrijdagochtend 20 november werd de nieuwe website gelanceerd. Ontwerper Freek Wallaard kwam naar Bergen op Zoom en gaf een virtuele rondleiding. Op www.lievevrouweparochie.nl kan iedereen nu de nieuwe website bekijken en gebruiken.