• Dit evenement is voorbij.

Geloofscursus module I “Geloofsbelijdenis”

7 september om 19:30 - 21:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

One event on 14 september 2022 at 19:30

One event on 28 september 2022 at 19:30

One event on 12 oktober 2022 at 19:30

Op 7 september 2022 start voor de vierde maal de Algemene Geloofscursus.
Op het programma staat module I met als thema: “Geloofsbelijdenis”.

De geloofscursus
Met de geloofscursus hopen we tegemoet te komen aan het verlangen naar geloofsverdieping en –verinnerlijking. De cursus is laagdrempelig, voorkennis is niet vereist. De modules vullen elkaar aan, maar zijn ook los van elkaar te volgen.

Voor wie
Vooral voor vrijwilligers in de parochie, maar ook voor alle andere geïnteresseerden, willen wij deze cursus aanbevelen.

Door wie, waar en tijd
De bijeenkomsten worden gegeven door Ben Hartmann, directeur Sint Franciscuscentrum met medewerking van diaken Anton Janssen, diaken in de Lieve Vrouwe Parochie in Bergen op Zoom, in het Praathuis van de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes, Prins Bernhardlaan 66, 4615 BD Bergen op Zoom van 19.30 – 21.30 uur. Voor alle data zie de kalender hiernaast.

Behandeld zal worden tijdens module I Geloofsbelijdenis:

Wat is geloven, de geloofsbelijdenis?
* God de Vader, Schepper van hemel en aarde,
* God de Zoon, Jezus de Christus en God de Heilige Geest
* De Kerk

Kosten
Aan deze avonden zijn geen kosten verbonden. Een vrijwillige bijdrage, ter plekke of over te maken, is welkom.

Aanmelden
U kunt zich inschrijven door het invullen van het aanmeldformulier op de pagina.van Sint Franciscus Centrum: Geloofscursus module I Geloofsbelijdenis | Sint Franciscus Centrum

Datum:
Tijd: