• Dit evenement is voorbij.

Eerste Kerstdag St.-Gertrudiskerk: Hoogfeest van Kerstmis (Eucharistie) 09.30 uur

25 december 2020 om 09:30 - 11:00

We komen op zondag samen om te bidden en te vieren. Dat brengt ons dichter bij God en versterkt ons geloof. In een viering hoor je verhalen die inspireren en kun je geraakt worden door de muziek.

Ingang Kerkstraat.

Voor deze viering kan niet meer worden gereserveerd
Reserveer vanwege de coronamaatregelen telefonisch via 0164-233574. Dit kan op alle werkdagen van 09.00 uur tot 15.30 uur (behalve op vrijdagmiddag). Kijk voor meer informatie over de geldende coronamaatregelen op www.lievevrouweparochie.nl/over-de-parochie/corona

Hoogfeest van Kerstmis (Eucharistie)
Voorgangers:
Pastoor Paul Verbeek & diaken Anton Janssen
Zang:
HMR
Intenties:
Kees Booij, o.o. Ben en Fien Cleiren-Hermans, Alphons Aerden, o.o. de Vos-v. Duren, o.o. Andriessen-Zwagemakers, o.o. Marinus Buuron en Maria Withagen, Kees Bruijs, Monique de Vos-Dietvorst, o.o. Langenberg en zoon Piet, August Aerden, Leo Aerden, Louis en Nell Dietvorst-de Rijk, José v. Pul-de Rijk.

Datum:
25 december 2020